• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.12.2017

18:15

MAREJA POVREDA NATERALA DA SE PROMENI: Ne zanima me da li ću da budem najbolji na svetu!

Tenis

MAREJA POVREDA NATERALA DA SE PROMENI: Ne zanima me da li ću da budem najbolji na svetu!

Podeli vest

Britanski teniser Endi Marej istakao je da mu primarni cilj više nije da pobeđuje već samo da igra tenis i uživa na terenu

Marej je propustio drugi deo sezone zbog problema sa kukom, a nije igrao nijedan meč od Vimbldona, gde je poražen do Sema Kverija u četvrtfinalu.

- Kada sam bio spreman i zdrav prošle godine, mislio sam samo o osvajanju najvećih turnira, o tome kako da postanem najbolji na svetu i trijumfu na svakom takmičenju na kome učestvujem. Ali, kada propustite četiri ili pet meseci, jasno je da postoji neizvesnost - rekao je Marej i dodao:

- Propustio sam Ju Es open, a za malo i Vimbldon. Ciljevi su se promenili, sada shvatam da nije sve u pobedama... Samo želim da igram tenis i budem zdrav. To je ono što me pokreće. Nadam se da ću se vratiti i da ću imati šansu da se borim na najvećim turnirima. Verujem u to - istakao je trenutno 16. teniser sveta.

Britanac bi trebalo da se na teren vrati na turniru u Brizbejnu, a potom se očekuje da zaigra na prvom grend slemu u sezoni. 

- Gledam samo napred. Ne obazirem se na poziciju na listi. To me je ranije vuklo nazad jer sam igrao previše mečeva u kratkom periodu. Grend slemovi su oni koji me privlače više od plasmana. Želim da se takmičim. Pokušaću da osvojim Australijan open u januaru. Ako to želim onda moram da budem zdrav - zaključio je Marej.

Turnir u Brizbejnu počinje 31. decembra, a prvi Gren slem u sezoni 15. januara. 

ĐOKOVIĆ HOĆE KAO FEDERER I NADAL! Novak o karijeri, saradnji Agasija i Štepaneka, Dejvis kupu...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija