• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.12.2017

11:51

ĐOKOVIĆ ODUSTAO OD TURNIRA! Novak zbog povrede ne igra u Abu Dabiju!

Tenis

ĐOKOVIĆ ODUSTAO OD TURNIRA! Novak zbog povrede ne igra u Abu Dabiju!

Podeli vest

Ništa od povratka u Abu Dabiju! Novak Đoković je na dan kada je trebalo da zaigra, odustao od turnira u Emiratima, zbog povrede

- Izuzetno sam razočaran što sam prinuđen da se povučem sa turnira u Abu Dabiju.

Nažalost, u poslednjih nekoliko dana ponovo mi se javio bol u laktu i nakon pregleda lekari su me savetovali da ništa ne rizikujem, da bi trebalo da propustim ovo takmičenje, i da odmah nastavim sa terapijama.

Veoma sam tužan jer sam željno čekao da ponovo počnem da igram zvanične mečeve. Uživao sam u pripremama i radovao se turniru u Abu Dabiju, gde volim da učestvujem. 

Ostaje da prihvatim ovu situaciju i sačekam rezultate terapija kako bih što pre mogao da se vratim na teren i uđem u pun ritam.

Sve ovo može da utiče i na početak sezone i plan turnira koji sam napravio, ali odluka će biti doneta narednih dana - stoji u saopštenju koji je objavio Novak Đoković.

Inače, pre početka sa turnira su odustali, pošto nisu dovoljno fizički spremni, Rafael Nadal, Stan Vavrinka i Miloš Raonić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija