• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.12.2017

11:53

NOVAK IGRA NA NOVOM ZELANDU? Direktor turnira ushićen: Nije rekao "ne", još pregovaramo!

Tenis

NOVAK IGRA NA NOVOM ZELANDU? Direktor turnira ushićen: Nije rekao "ne", još pregovaramo!

Podeli vest

Novak Đoković bi ipak mogao da se nađe na terenu pre Australijan opena, pošto je dobio pozivnicu sa Novog Zelanda

Đoković je zbog bolova u laktu odlučio u poslednjem trenutku da odustane od egzibicionog turnira u Abu Dabiju, a potom i turnira u Dohi. Ipak, kako tvrdi direktor ASB klasika Karl Badž, on je Novaku Đokoviću predložio da dođe na  Novi Zeland i da igra na 44. izdanju turnira 250 kategorije, koji se održava od 7. do 13. januara.

Imali smo inicijalni kontakt i dobio sam veoma zadovoljavajući odgovor. Nisam dobio "ne", nastavljamo pregovore. U sjajnoj smo poziciji, pošto nam igraju odlični teniseri, a Novak bi bio kao šlag na torti. Svi znamo da ima probleme sa laktom, pa ćemo u narednim danima videti šta će biti - otkrio je Badž koji je rekao da bi Novak bio skupa investicija, ali koja bi se takođe Oklandu sigurno isplatila. 

Titulu na ASB klasiku brani Amerikanac Džek Sok, a  pored njega u Oklandu će se naći i Huan Martin del Potro, Sem Kveri, Džon Izner, Roberto Bautista Agut, David Ferer...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vitez

pre 6 godina

Na zalost, kao sto rekoh pre 15-ak meseci, to je vec zavrsena prica jer je Novak ucenjen!!!

Petar

pre 6 godina

Malo manje niskobudžetnih filmova Š produkcije i biće sve OK.

Gastarbajter

pre 6 godina

Pa sledeci put neka pazi sta unosi u sebe

zpn

pre 6 godina

Pravo da ti kazem ,razmisljao sam na tu temu,mozda su i u pravu da je ucenjen.Vidi,tenis je beli sport i vazi za sport bogatasa i vise klase a onda se pojavi Srbin koji krene da dominira i to toliko dominantno da prosto poverujes da je sa druge planete.Verovatno vise deluje kao teorija zavere ali mozda i ima nesto u toj pretpostavci.U smislu,decko stani malo na loptu da ti mi ne skresemo rogove a realno to mogu,mocni su da ti spakuju sta pozele.

Lazar

pre 6 godina

Malo turizma i grljenja drveca dobro ce mu doci ,pogotovo dokonoj bezvrednoj zeni i Pepeu ,A OD TENISA NEMA NISTA ,NOVAK JE ZAVRSIO KARIJERU.

Ivan

pre 6 godina

Kako to odjednom lakat posle Roland ga rosa sta se to desava ko ga leci neki autsajderi koja je to povreda nije lomio nije mu izletao zglob amaterski sta je da nemoze da se zaleci pola god a on ima vrhunsku terapiju ovde neko neko pravi malo ludim , toliko.

Ante

pre 6 godina

Ma neće da igra, nego na Novom Zelandu imaju najbolje staračke domove za penzionere i najbolje banje za lečenje reume, išijasa, bešike, šuljeva! Tamo je spas za Noleta!

master

pre 6 godina

Novace uzeo si sve sto si hteo, nema svrhe da nastavljas i dolazis u slicnost sa bokserima koji neznaju kada da okace rukavice, nedozvoli sebi da gubis od bilo koga, bolje okaci reket i uzivaj , niti godine pomazu niti ishrana a u mnogome tvoj tim, mislim na Perea, od kako je on vec sta je on ti vise nisi onaj koji je zadavao strah protivnicima koji su molili boga da ti ne izadju na crtu jel su znali sta ih ceka. Toliko od mene neka tebi i familiji bude sretna nova godina i bozicni praznici.

Pastrovic

pre 6 godina

Da ne duzim: de malo da se prisjetimo sjajne Monike, i kako je ocas posla zavrsila sa tenisom. Je li ko radi onog noza zavrsio u cuzi? Ovo kazem jer neke sveznalice tvrde da Novaku nije pokazan kaziprst.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija