• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

02.01.2018

12:32

ODMOR BIO POTPUNI PROMAŠAJ!? Marej razmišlja o OPERACIJI kuka!

Tenis

ODMOR BIO POTPUNI PROMAŠAJ!? Marej razmišlja o OPERACIJI kuka!

Podeli vest

Britanski teniser Endi Marej rekao je danas da će do vikenda odlučiti da li će učestvovati na Australijan openu i dodao da je operacija jedna od opcija za njegov povređeni kuk

Marej se ranije danas povukao sa turnira u Brizbejnu zbog povrede desnog kuka, a kasnije na Fejsbuku objavio dužu poruku svojim navijačima. 
On se, prvo, izvinio organizatorima turnira u Brizbejnu pošto ih je kasno obavestio da se povlači.

- Izvinjavam se i svima koji su želeli da dođu i vide me kako igram (ili gubim). Organizatori turnira nisu mogli da imaju više razumevanja i to ću zauvek upamtiti. Hvala vam - napisao je Marej. 

Nekadašnji prvi teniser sveta je potom pojasnio situaciju sa povredom. 

- Očigledno sam prolazio kroz težak period zbog kuka, tražio sam savete od nekoliko specijalista, preporučeno mi je konzervativno lečenje i od Ju Es opena sam uradio sve što su od mene tražili. Radio sam naporno kako bih se vratio na teren - rekao je Marej. 

On je naveo da je tokom treninga u Brizbejnu shvatio da još nije na nivou na kojem želi da bude i da još jednom želi da razmotri opcije koje ima. 

- Nastavak rehabilitacije je jedna od opcija. I operacija je takođe jedna od opcija, ali šanse da bude uspešna nisu toliko visoke koliko bih ja želeo. Zato je druga opcija i nadam se da ću je izbeći - rekao je Marej. 

Britanac se, ipak, još nada da će moći da zaigra na Australijan openu.

- Kratkoročno gledano, ostaću u Australiji još nekoliko dana kako bih video kako će kuk reagovati. Odlučiću do vikenda da li ostajem ili letim kući - naveo je Marej.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17