• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

15.01.2018

07:02

KRUNIĆKA PALA NA STARTU! Aleksandra u prvom kolu AO izgubila od Estonke

Tenis

KRUNIĆKA PALA NA STARTU! Aleksandra u prvom kolu AO izgubila od Estonke

Podeli vest

Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je jutros izgubila od 33. teniserke sveta Estonke Anet Kontavejt posle dva seta, 4:6, 5:7.

Krunić, 46. na WTA listi, izgubila je posle sat i 22 minuta. Ona je dobro počela, povela je u prvom setu sa 4:2, ali je Kontavejt posle toga osvojila četiri uzastopna gema i povela je u meču.
Kontavejt je u drugom setu povela sa 5:2, srpska teniserka je uspela da izjednači na 5:5 i spasi meč loptu, ali je njena protivnica posle toga vezala dva gema i pobedila.

Kontavejt će u drugom kolu igrati protiv Nemice Mone Bartel, koja je pobedila Rumunku Moniku Nikulesku sa 6:4, 7:5.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija