• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

15.01.2018

17:00

SUDIJA JE TAPŠAO PROTIVNIKU, KRSTIO SAM SE! Lajović besan zbog ponašanja arbitra u Melburnu!

Tenis

SUDIJA JE TAPŠAO PROTIVNIKU, KRSTIO SAM SE! Lajović besan zbog ponašanja arbitra u Melburnu!

Podeli vest

Srpski teniser Dušan Lajović bio je razočaran posle poraza u prvom kolu Australijan opena od Argentinca Dijega Sebastijana Švarcmana u pet setova sa 2:6, 6:3, 5:7, 6:4, 11:9

U finišu četvrtog seta Lajović je imao brejk priliku, Švarcmanov forhend završio je iza osnovne linije, ali nije bilo reakcije linijskog sudije, pa ni onog u stolici, uprkos brojnim protestima srpskog igrača. 

Međutim, ono što je linijski uradio posle toga zaslužuje najmanje kaznu jer je direktno navijao za Argentinca. 

- Ne znam da li ste primetili ono što mi se desilo u četvrtom setu. Aut je bio na brejk lopti. U redu, može da se desi greška, pa i na brejk lopti. Siguran sam da je bio aut, gledali su posle i na snimku, lopta je bila nekih pet centimetara iza osnovne linije. Ali taj sudija koji je zvao aut, na dva gema posle toga, na Švarcmanov dobijen poen tapše dva puta. Krstio sam se. Prišao sam sudiji u stolici i pitao šta se ovo dešava – direktno me provocira. Glavni sudija ga je posle gledao, on je još nešto gestikulisao, pa ga je ovaj prebacio na drugu stranu. Prvi putu u životu mi se dešava nešto tako - jadao se Lajović. 

Srpski teniser ne može da veruje da s etako nešto dešava na grend slemu. 

Kasnije sam mu i ja progovarao jer sam bio nervozan, ali da sudija tapše kada protivnik dobije poen, on koji je postavljen da sudi, stvarno je neverovatno - dodao je Lajović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija