• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.01.2018

17:13

MLADI VODE MENADŽERE, STARIJE BAŠ BRIGA! Federer se oglasio o sastanku koji je održao Novak!

Tenis

MLADI VODE MENADŽERE, STARIJE BAŠ BRIGA! Federer se oglasio o sastanku koji je održao Novak!

Podeli vest

Švajcarski teniser Rodžer Federer oglasio se o, sada već famoznom sastanku igrača, posle kojeg su zapadni mediji stavili Novaka Đokovića na stub srama, nazvavši ga alavim i pohlepnim

Federer se plasirao u drugu rundu Australijan opena, a na konferenciji posle meča je prokomentarisao i ono što je glavna tema u svetu tenisa prethodnih dan-dva.

- Lično, mislim da je veoma dobrodošlo da se igrači češće sastaju, pričaju, otvoreno razmatraju sve teme koje ih se tiču. Naravno, tema igračkih primanja je jedna od najvažnijih i tako će uvek biti, ali bi trebali da znate da ima više elemenata koji je čine složenijom. Čest je slučaj da na takvim sastancima mlađe igrače zastupaju njihovi menadžeri, a da stariji imaju manje motiva da se time bave, jer se nalaze u poslednjim godinama svojih karijera - rekao je Švajcarac, a prenosi Telegraf.

Đoković je na pomenutom sastanku zatražio više novca od nagradnog fonda, a sve u cilju kako bi lošije rangirani igrači imali bolje uslove.

- Teško je obezbediti ambijent u kome Savet igrača može da bude konstruktivniji, i to ume da frustrira one koji bi želeli da se promene što pre dogovore i primene. Kako ja više nisam aktivni član Saveta, iz ove pozicije mi se čini da bi bilo dobro za tenis kada bi se oni koji se nalaze "u foteljama", članovi Saveta igrača, ali i predstavnici ATP organizacije kao i svi donosioci odluka na raznim nivoima i u različitim povezanim organizacijama, zapravo kraće zadržavali u njima, češće rotirali - istakao je Švajcarac i na kraju dodao:

- "Sveža krv" bi bila i te kako korisna u ovom slučaju, i nadam se da će ovakvi razgovori i sastanci kao spomenuti od pre nekoliko dana u Melburnu razmatrati i takve teme, koje su za mene temeljnije prirode - zaključio je Federer. 

PREDSTAVILI STE ME KAO POHLEPNOG TIPA! Đoković ljut na medije sa Zapada




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija