• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

18.01.2018

09:04

ĐOKOVIĆ POSLE NEHUMANIH USLOVA ZA IGRU: Obojica smo se mučili, ali ja sam izdržao!

Tenis

ĐOKOVIĆ POSLE NEHUMANIH USLOVA ZA IGRU: Obojica smo se mučili, ali ja sam izdržao!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Djoković rekao je da su vremenski uslovi tokom današnjeg meča protiv Gaela Monfisa bili "brutalni", ali da se pripremio za to i dodao da mu je izuzetno drago što je izborio plasman u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije

- Bilo je očigledno da smo se mučili. Uslovi za igru bili izuzetno teški, gotovo brutalni, posebno u prvih sat vremena. Znao sam da će ovo biti veliki izazov, jer je Monfis jedan od najboljih atleta, kreće se dobro, vraća sve, ima jak servis... Ipak, ostao sam i izdržao u igri. Spremio sam se za ovo i iskoristio svaku šansu koja mi se ukazala. Srećan sam što je tako - rekao je Đoković posle meča.

Đoković se danas plasirao u treće kolo Australijan opena, pošto je sa 3:1 u setovima pobedio Monfisa posle dva sata i 45 minuta igre.

Tanjug/AP

Meč između Đokovića i Monfisa igran je po izuzetno toplom vremenu, pa su se obojica tenisera prilično mučila na terenu, čija je temperatura prelazila 60 stepeni. 

(FOTO/VIDEO) ĐOKOVIĆ PREŽIVEO PAKAO I MONFISA! Novak posle preokreta u 3. kolu AO!

- Sjajno je vratiti se u "Rod Lejver" arenu. Ovo je teren gde sam verovatno imao najviše uspeha u karijeri. Lepo je biti ovde i ne zovu ovaj turnir bez veze "srećni slem"... Ovde su svi nasmejani, prvi veliki turnir u godini, početak je sezone i veliko je zadovoljstvo biti ovde - kazao je Djoković. 

Tanjug/AP

On nije nastupao u prethodnih šest meseci zbog povrede lakta.

- I dalje nisam na 100 odsto, idemo ka tome. Imam mnogo vere u ono što radim, a i znam šta sam u stanju - rekao je Đoković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija