• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.01.2018

09:54

ŠOK U MELBURNU! Ispala šampionka Vimbldona, Tim se provukao!

Tenis

ŠOK U MELBURNU! Ispala šampionka Vimbldona, Tim se provukao!

Podeli vest

Argentinski teniser Huan Martin del Potro plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas pobedio Rusa Karena Kačanova sa 3:1, a plasman u narednu fazu izborio Austraijanac Dominik Tim koji je posle velike borbe sa 3:2 bio bolji od Denisa Kudle iz SAD

Del Potro je po najvećoj vrućini u Mleburnu, u pojedinim trenucima temperatura podloge bila je veća od 60 stepeni Celzijusa, uspeo da savlada Kačanova u četiri seta, 6:4, 7:6 (4), 6:7 (0) i 6:4 i zakaže duel s Čehom Tomašom Berdihom koji je sa 3:1 bio bolji od Španca Giljerma Garsije-Lopesa.

Reuters

Francuz Žilijen Beneto je, i pored teških uslova za igru, u 36-godini pobedio sedmog tenisera sveta Davida Gofana iz Belgije sa 1:6, 7:6 (5) 6:1 i 7:6 (4).

Tim, peti teniser na ATP rang-listi, je posle velike borbe i preokreta uspeo da pobedi Kudlu sa 3:2 (6:7, 3:6, 6:3, 6:2 i 6:3).

Austrijanac se nije predavao iako je gubio s 2:0 u setovima, počeo je da igra znatno agresivnije i uspeo da preokrene i dodje do plasmana u treće kolo, gde će igrati protiv Francuza Adrijana Manarina koji je sa 3:1 pobedio Čeha Jiržija Veselog.

Reuters

Mađar Marton Fučovič, 80. teniser na ATP rang-listi, eliminisao je Amerikanca Sema Kverija sa Australijan opena. On je do plasmana u treće kolo došao rezultatom 6:4, 7:6 (6), 4:6 i 6:2.

Plasman u treće kolo obezbedili su i Argentinac Nikolas Kiker koji je sa 3:1 pobedio Slovaka Lukaša Lackog, a istim rezultatom trijumf je zabeležio i Italijan Fabio Fonjini nad Rusom Evgenijem Donskim. Južnokorejac Čung Hjeon je sa 3:0 bio bolji od Rusa Danila Medvedeva.

Osvajačica Vimbldona, treća teniserka sveta Garbinje Muguruza završila je takmičenje na Australijan openu već u drugom kolu, pošto je od nje bolja bila 88. igračica na listi Su-Vei Hsie - 7:6, 6:4.

Ruska teniserka Marija Šarapova savladala je Letonku Anastasiju Sevastovu 2:0 (6:1, 7:6) u setovima i plasirala se u treće kolo Australijan opena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija