• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.01.2018

15:05

NOVAKA TRETIRAJU KAO GO*NO, A NJEGA TO MOTIVIŠE! Mekinro tvrdi da Đokoviću prija kada ga maltretiraju!

Tenis

NOVAKA TRETIRAJU KAO GO*NO, A NJEGA TO MOTIVIŠE! Mekinro tvrdi da Đokoviću prija kada ga maltretiraju!

Podeli vest

Džon Mekinro opet je žestoko isprozivao Novaka Đokovića i zaključio da se Srbin hrani nepravdama koje mu se dešavaju 

Nije mali broj onih koji smatraju da Đoković igra mečeve u dnevom terminu na 40 stepeni iako je šestostruki ovajač turnira, jer je kažnjen pošto traži više novca za tenisere, a Amerikanac ističe da je tretman koji ima Rodžer Federer, za koga je rezervisan "prajm tajm", samo poslovna odluka.

Federer je sva tri meča odigrao u večernjem terminu, Đoković dva od tri i samo jedna na "Rod Lejver" areni. 

Lajavi Amerikanac kaže da je sve poslovna odluka, jer je Federer "zlatna koka" tenisa.

- Ne znam šta je sa ovogodišnjim Australijan openom. Svaki dan nova kontroverza. Sada je navodni povlašćeni tretman Federera. 

Istina je da je Federer igrao uveče sva tri meča na Rod Lejver areni, a Novak  na blistavom letnjem suncu, zaključio je Mekinro, a potom nastavio da sikće.

- Rodžer, a ne Novak, je zlatna koka tenisa i on igra na najvećoj pozornici kada poželi. Jednostavno je! Da li je pošteno? Ne znam i briga me! Život nije fer! Ja mislim da organizatori čine uslugu Novaku jer ga tretiraju kao go*no, jer se on hrani nepravdama koje trpi. Federer će se konačno takmičiti tokom dana, Novak je u večernjem terminu. Jedan i drugi idu ka međusobnom okršaju u polufinalu. Sumnjamo da će meč biti u večernjem terminu - zaključio je lajavi Mekinro.

Srpski teniser igraće meč osmine finala u ponedeljak od 9.00 časova protiv Hjun Čunga iz Južne Koreje, a četiri sati pre njega po našem vremenu na tern će izaći Rodžer Federer koji igra sa  Martonom Fučovičem.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija