• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.01.2018

13:08

NOVAK NAJAVIO NOVU PAUZU: Situacija sa laktom je ozbiljna, moram na snimanje...

Tenis

NOVAK NAJAVIO NOVU PAUZU: Situacija sa laktom je ozbiljna, moram na snimanje...

Podeli vest

Novak Đoković je posle poraza od Hjeuna Čunga (3:0) priznao da je imao probleme sa laktom od početka meča pa će možda morati na novu pauzu

- Na kraju prvog seta sam osetio bolove i morao sam da se nosim s tim do kraja meča. Situacija sa laktom je ozbiljna, još ne znam da li ću pauzirati. Moram ponovo na snimanje, pa da sa lekarskim i trenerskim timom odredimo šta ću i kako dalje - rekao je Đoković. 

Izdržao je do kraja i pored bolova.

- Bol nije bio toliko jak da moram da prekinem meč. Samo je to uticalo na moj servis, koji je mnogo važan udarac, posebno protiv Čunga - dodao je Đoković. 

Đoković je nahvalio naslednika posle poraza.

Čung je bio bolji igrač, bio je poput zida. U važnim trenucima meča igrao je fantastično. On je momak koji bez problema, po onome što može da uradi na terenu pripada među 10 najboljih na svetu. Mnogo se popravio u poslednje vreme, posebno fizički, veoma je dobar, tih i fin momak. I da, naš stil igre je veoma sličan - kazao je Đoković.

(VIDEO/FOTO) KRAJ PUTA ZA ĐOKOVIĆA! Novak glatko ispao već u 4. kolu Australijan opena!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
branko1

pre 6 godina

Vidim Đokovića na početku blistave karijere ,u stilu onog :"........ ili ide ili neko ide",ili je zaista "dobra"korelacija između lekarskog I trenerskog tima

Batali

pre 6 godina

Batali tenis. Recimo da je povreda u pitanju. Sve je cudno. Iman, molitve, frka u familiji, cim si se ozenio poceo si strmoglavo da padas. Zastani, bolje nego da odes u sprtski ponor zaborava, posle svih "dogadjanja". Nemoguce je da doktori ne mogu da rese lakat. Mnogo si se bio rasplinuo. Dok si bio prvi pravio si šoue. Sada su tvoje igre postale sou. Sve to, odjednom, pa kao mucilo me odavno, ali sam se nosio s tim. Ako ti je mafija naredila da se povlacis, povuci se. Jasno je da je tu veliki novac u pitanju, kladionice. Stavljaju te da igras po paklenoj vrucini, tretiraju te da si niko i nista, nemas nikakav autoritet, kao Federe, Rafa. Ipak si i ti Balkanac.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija