• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.01.2018

21:13

NOVAK SAD ZNA GDE JE! Vilander o Đokovićevom porazu: Vratiće se, ako bude hteo!

Tenis

NOVAK SAD ZNA GDE JE! Vilander o Đokovićevom porazu: Vratiće se, ako bude hteo!

Podeli vest

Bivši teniser, a sada komentator Mats Vilander smatra da je poraz od Hjeuna Čunga dobro došao Novaku Đokoviću da vidi gde je posle šestomesečne pauze

Srpski teniser Novak Đoković poražen je u osmini finala Australijan opena, pošto je Hjeun Čung slavio u tri seta - 7:6, 7:5, 7:6.

Bio je to tek četvrti meč koji je ove godine odigrao Đoković, pošto je od četvrtfinala Vimbldona napravio pauzu zbog povrede lakte.

- Čung je zaslužio pobedu, pogotovo pošto je prethodno pobedio i Sašu Zvereva. Snažan je, njegov forhend je ubitačan. Bio je bolji igrač u ovom duelu - konstatovao je Vilander.

Šveđanin se potom osvrnuo i na Novaka, odnosno prokomentarisao šta može da se odčekuje od srpskog igrača u budućnosti.

- Bilo je ovo previše rano da bi se mislilo da Novak može da osvoji turnir. Verujem da bi on prvi to rekao. Mislim da mu je sve ovo dobro došlo da vidi gde je, da shvati da ima drugih igrača, mladih, koji igraju vrlo slično njemu. Čung igra sa osnovne linije, kreće se dobro kao što je Novak u prošlosti, a fizički je jači u ovom trenutku. Novak igra dobro, vratiće se, ako to zaista želi - zaključio je Vilander.

Čung je tek treći igrač koji je u Melburnu uspeo da pobedi Đokovića sa 3:0. Pre njega su to uradili Marat Safin (2005) i Rodžer Federer (2007). 

(VIDEO/FOTO) KRAJ PUTA ZA ĐOKOVIĆA! Novak glatko ispao već u 4. kolu Australijan opena! 

OPERACIJA LAKTA? NE ZNAM, VIDEĆU SA LEKARIMA! Novak opet na TABLETAMA, traži dugoročno rešenje!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija