• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.01.2018

18:58

TENIS ZARATIO SA MEDIJIMA: Ocrnili ste me, ali ja odgovaram Hristu i samo njemu!

Tenis

TENIS ZARATIO SA MEDIJIMA: Ocrnili ste me, ali ja odgovaram Hristu i samo njemu!

Podeli vest

Tenis Sangren, 26-godišnji Amerikanac napravio je uspeh plasmanom u četvrtfinale Australijan opena, ali je ipak u centar pažnje došao zbog rasističkih i homofobičnih Tvitova, kao i praćenja nekoliko ultra desničarskih pokreta

On je u međuvremenu obrisao sporne objave i demantovao da podržava desničare, ali je ipak odlučio da se na konferenciji za štampu pojavi sa saopštenjem, koje je novinarima pročitao sa telefona.

- Vaša želja jeste da stavite ljude u te male kutije kako biste mogli da organizujete svet prema vašim unapred smišljenim idejama. Eliminišete bilo kakvu individualnost u ciju da nas demonizujete kolektivnim. Zbog nekoliko ljudi koje pratim i nekoliko lajkova na Tviteru, moja sudbina već je zapečaćena u vašim umovima. Ne biste li napisali senzacionalistički naslov i nazovi napetu priču, spremni ste da me ocrnite kao čoveka koji biste očajnički želeli da budem - počeo je izlaganje Sandgren. 

Tenis se našao na udaru javnosti, pored spomenutih naloga koje je pratio, pre svega zbog Tvita 2015. godine prema Sereni Vilijams, kada je napisao "odvratno" iznad članka o Sereni koji je podelio, ali i poruke da su mu "oči krvarile" kada se slučajno našao u gej klubu. 

- Pre biste bili produžetak propagadne mašinerije, umesto da istražujete informacije iz različitih uglova, budete spremni da učite, menjate se i rastete. Dehumanizujete olovkom i papirom, okrećući bližnje jedne protiv drugih. Kada tako radite, možda otkrijete da ubrzavate pakao koji želite da izbegnete. Moje čvrsto uverenje jeste da najviša vrednost mora biti stavljena na vrlinu svakog pojedinca - nebitno kog pola, rasa, religije ili seksualne orijentacije on bio. Moj posao jeste nastavak putovanja sa ciljem da postanem najbolji ja, a kako bi utelovio ljubav koju Hrist ima za mene, odgovaram njemu i samo njemu - zaključio je Tenis




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija