• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

28.01.2018

13:46

BAJKA KOJA TRAJE! Federer u suzama: Bio je ovo dugačak dan i neverovatan rezultat!

Tenis

BAJKA KOJA TRAJE! Federer u suzama: Bio je ovo dugačak dan i neverovatan rezultat!

Podeli vest

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je nakon osvajanja Otvorenog prvenstva Australije da se njegova bajka nastavlja

Švajcarski teniser Rodžer Federer osvojio je svoju 20. grend slem titulu u karijeri, pošto je danas u finalu Otvorenog prvenstva Australije pobedio Hrvata Marina Čilića posle pet setova sa 6:2, 6:7, 6:3, 3:6, 6:1.

- Ovo je neverovatno dugačak dan. Lakše je kad igrate pre podne, spavate, izađete na teren, date sve od sebe i to je to. Kada dođete do velikog finala tokom celog dana razmišljate o tome šta će se dogoditi, kojim tokom će ići meč. Ovo je za mene prava bajka koja se nastavlja, i za mene lično, za moj tim, posle sjajne prošle godine koju sam imao ovo je neverovatno - rekao je Federer nakon finala.

Reuters

Rodžer je tako odbranio trofej u Melburnu osvojen prošle godine i stigao do šeste titule na Australijan openu, čime se izjednačio sa Novakom Djokovićem i Rojom Emersonom.

- Čestitke Marinu na sjajnom turniru i na tome što je postao treći teniser sveta. Mislim da možeš i više, nastavi da radiš - istakao je Švajcarac, koji je igrao svoje 30. grend slem finale.

On je zahvalio svom timu, navijačima, volonterima, a govor na Rod Lejver areni je završio u suzama. 

RODŽER NASTAVLJA DA PIŠE ISTORIJU! Federer osvojio 20. grend slem titulu!

Čilić, koji je propustio šansu da postane prvi hrvatski teniser koji je osvojio Australijan open, naveo je da su prethodne dve nedelje bile najbolje u njegovoj karijeri.

- Sve čestitke Rodžeru i njegovom timu za još jedan fantastičan početak sezone, sve najbolje vam želim u 2018. Bilo je ovo za mene fantastično putovanje, dolazak do velikog finala, najbolje dve nedelje u mojoj karijeri. Imao sam šansu, izborio sam se za peti set, ali Rodžer je odigrao izuzetan meč - rekao je Čilić, koji je zahvalio svom timu i poručio:

- Možda ćemo jednog dana biti u prilici da podignemo ovaj predivan trofej - zaključio je Čilić. 

(FOTO/VIDEO) EMOCIJE SLOMILE FEDERERA! Švajcarac zaplakao posle pobede!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija