• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.02.2018

16:48

ĐOKOVIĆ IGRA U INDIJAN VELSU!? Kruže špekulacije širom sveta o Novakovom stanju

Tenis

ĐOKOVIĆ IGRA U INDIJAN VELSU!? Kruže špekulacije širom sveta o Novakovom stanju

Podeli vest

Svet tenisa je krenuo sa špekulacijama posle informacije da je Novak Đoković operisao lakat u Švajcarskoj, a jedna koja se vrti na brojnim strajnim sajtovima je da će srpski as igrati već U Indijan Velsu

Prema informaciji švajcarskog lista Blik, koja još nije zvanično potvrđena iz štaba Novaka Đokovića, srpski teniser je imao lakšu operaciju lakta, iz kojeg je uklonjena "lutajuća kost". U pitanju je odlomljeno parčence, koje je pravilo problem Đokoviću prilikom igre.

Brojni sajtovi tvrde da je reč o lakšoj, rutinskoj intervenciji, koja neće Novaka na duži period odvojiti od tenisa.

Štaviše, nekoliko španskih portala tvrdi da će Đoković biti na terenu na prvom predstojećem mastersu, u Indijan Velsu, koji će se igrati od 8. do 18. marta, a neki čak idu dotle da špekulišu kako Novak razmišlja čak da aplicira za nastup u Akapulku ili Dubaiju, a to su turniri koji će se igrati u isto vreme, od 26. februara.

U svakom slučaju, sve informacije valja uzeti sa rezervom dok ne stigne zvanična informacija iz štaba Novaka Đokovića.

(FOTO) ĐOKOVIĆ IŠAO "POD NOŽ"! Đoković u Švajcarskoj operisao lakat!?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija