• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.02.2018

10:05

NE VERUJEM AGASIJU! Federer tvrdi da se Andre folirao u autobiografiji!

Tenis

NE VERUJEM AGASIJU! Federer tvrdi da se Andre folirao u autobiografiji!

Podeli vest

Ne verujem u polovinu toga što je Andre Agasi napisao u svojoj autobiografiji, poručio je Rodžer Federer

Švajcarski teniser tvrdi da svi igrači uživaju u tenisu i siguran je da Andre Agasi, Nik Kirijos i Bernard Tomić lažu kada kažu da za njih "beli sport" nije uživanje.

Dok dvojica mladih Australijanaca sada tvrde da se muče na terenu, čisto da bi zaradili novac, Andre Agasi je u svojoj autobiografiji napisao da je velikim delom karijere mrzeo da igra tenis.

- Siguran sam da Kirijos i Tomić uživaju na terenu. Agasi je isto pričao kada se povukao, ali ni njemu ne verujem, ni u to što je pisao u autobiografiji. Potpuno sam ubeđen da je i on, u najvećem delu karijere, duboko u sebi, uživao igrajući tenis - poručio je Federer.

Rodžer kaže da postoje trenuci koje niko ne voli, ali da su oni debela manjina.

- Možda nekad ima momenata kada je teško, kada ti se neke stvari ne rade, kada moraš da pakuješ torbe i putuješ u neki drugi grad. Ali, mnogo više toga je lepog, od pobeda, treninga, stvari koje te ispunjavaju - rezonuje Rodžer Federer.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija