• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.02.2018

09:04

PAD NOVAKA NA ATP LISTI! Plasman karijere Kecmanovića, skočio do 179. mesta!

Tenis

PAD NOVAKA NA ATP LISTI! Plasman karijere Kecmanovića, skočio do 179. mesta!

Podeli vest

Na najnovijoj rang listi tenisera Novak Đoković zabeležio je pad u odnosu na prošlu nedelju, dok je mladi Miomir Kecmanović napredovao 15 mesta

Srpski teniser koji se oporavlja od operacije lakta i polako trenira za povratak na teren pao je sa 13. na 14. poziciju.

Prvi je i dalje Španac Rafael Nadal sa 9.760 ATP bodova, dok je Rodžer Federer drugi sa 9.605 i ako Švajcarac bude briljirao na turniru u Roterdamu, mogao bi ubrzo da ga smeni na tronu.  

Među prvom desetoricom na svetu viđena je samo jedna rokada, pa je tako sada na četvrtom mestu Nemac Aleksander Zverev, koji ima 4.450 bodova, dok je Bugarin Grigor Dimitirov pao za jedno mesto.

Što se tiče srpski tenisera, veliki napredak ostvario je  Miomir Kecmanović, koji posle skoka od 15 mesta zauzima 179, što mu je najbolji plasman na ATP listi u karijeri. Napredak su mu  omogućile odlične igre u San Francisku, gde je stigao do polufinala. Nikola Milojević je sa 182. napredovao do 170. mesta.

Pored Novaka Đokovića među 100 najbolji su Filip Krajinović koji je 38, Viktor Troicki je 67, Dušan Lajović je pao sa 84. na 88. mesto, kao i Laslo Đere, bio je 88. a ove nedelje je 90. Janko Tipsarević zauzimas 149. poziciju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija