• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.02.2018

15:48

KECMANOVIĆ: Dobro je imati Đokovića da vam čuva leđa

Tenis

KECMANOVIĆ: Dobro je imati Đokovića da vam čuva leđa

Podeli vest

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović (18) kaže da mu Novak Đoković čuva leđa

Miomir je najmlađi iz Srbije posle Novaka koji je stigao u top 200 na ATP listi. Takođe, uz Kanađanina Feliksa Ogera (17) najmlađi je među 200 na svetu.

Kecmanović je prošle nedelje postao 194. igrač, a od danas bi trebalo da bude na 178. ili 179. mestu, što je izborio u San Francisku, gde je zaustavljen u polufinalu. Osim što ide Đokovićevim stopama, Kecmanović ne krije da je upravo od Novaka najviše naučio.

- Uvek je dobro imati nekoga kao Đokovića da se ugledate na njega. Sjajan je ambasador srpskog sporta. Šteta što se sada muči sa povredom lakta, ali siguran sam da će se vratiti. Daje mi je tonu saveta, razgovaramo povremeno, družimo se, treniramo. Lepo je imati nekog kao što je on da brine o vama. Neverovatan je intenzitet kojim trenira baš svakog dana. Maksimalni napori. To me je nateralo da shvatim da, ukoliko želim da stignem gde i on, moram podjednako naporno da radim - istakao je Kecmanović.

Kecmanović je posle Novaka postao i najmlađi Srbin koji je osvojio čelindžer, kada je u jesen prošle sezone osvojio turnir u Sudžuu.

- Nisam mnogo očekivao tada, bio sam opušten, bez pritiska. Nije me bilo briga šta ću uraditi i na kraju sam slavio - prisetio se Kecmanović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17