• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.02.2018

22:17

PRVENAC LAJOVIĆA U 2018! Srpski teniser pobedom počeo turnir u Argentini!

Tenis

PRVENAC LAJOVIĆA U 2018! Srpski teniser pobedom počeo turnir u Argentini!

Podeli vest

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo turnira u Buenos Ajresu, pošto je u prvom kolu pobedio domaćeg takmičara Fakunda Baginsa u dva seta - 7:6, 6:1

U njihovom četvrtom duelu, Lajović je do treće pobede došao posle sat i 25 minuta igre, a ovo je bila prva pobeda srpskog tenisera u 2018. godini.

Lajović će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz duela izmedju Francuza Gaela Monfisa i Urugvajca Pabla Kuevasa.

Prvi set nije dobro počeo po Lajovića, pošto je Bagins prvi stigao do brejka i poveo sa 3:1, ali je 88. teniser sveta uspeo da uzvrati i potom set odvede u taj-brejk. On je u taj-brejku slavio sa 7:4.

U drugom setu Lajović je s dva brejka nadigrao Argentinca i lako izborio plasman u drugo kolo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija