• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.02.2018

10:40

DA LI JE OVO KRAJ? Najniži rejting Jelene Janković za 16 godina!

Tenis

DA LI JE OVO KRAJ? Najniži rejting Jelene Janković za 16 godina!

Podeli vest

Nekada prva teniserka sveta Jelena Janković drastično je pala, za 24. mesta na najnovijoj WTA listi i sada je 259. na svetu, što joj je najlošiji plasman u proteklih 16 godina

Janković, koja zbog povrede nije igrala još od prošlog septembra na Ju Es Openu, u konstantnom padu je na listi sa samo 210 bodova.

Najbolje rangirana srpska teniserka je Aleksandra Krunić, koja je ima slabiji plasman za dve pozicije u odnosu na prošlu nedelju - 49, Dejana Radanović je 266, Ivana Jorović 282, a mlada Olga Danilović 305.
Na listi i dalje vodi Karolina Voznijacki, ispred Simone Halep, dok je Garbinje Muguruza sada prestigla Elinu Svitolinu na trećem mestu.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stockholm

pre 6 godina

Sigurno da je ona svesna toga da je kraj i hvala joj za sve lepe trenutke i najverovatnije samo zbog nekih sponzorski ugovora sve ovo sada ide ovako kako ide.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija