• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tennis365

20.02.2018

07:00

LJUDI, TO ŠTO NOVAK RADI DRUGI NE MOGU! Agasi: Pametan je, ima telo 25-godišnjaka, biće opet prvi!

Tenis

LJUDI, TO ŠTO NOVAK RADI DRUGI NE MOGU! Agasi: Pametan je, ima telo 25-godišnjaka, biće opet prvi!

Podeli vest

Andre Agasi ne prestaje da se oduševljava Novakom Đokovićem, za koga kaže da je samo pitanje vremena kada će se vratiti u vrh

- On je intenziva u vezi svega, uključujući i odmor, koji pokušava da iskoristi najbolje što može. Ono što me najviše iznenađuje je njegov intelektualni kapacitet van terena i to koliko malo razmišlja na terenu. Ja sam bio upravo suprotan od njega! Novak je neverovatno pametan i često me šokira detaljima koje je zapamtio. Ako ga interesuje neka tema on traži informacije, čita, studira i sve upija. Zabavno je bilo upoznavati ga - kazao je Andre Agasi u intervjuu za Tennis365.

Mislim da je jedno vreme bio mnogo opterećen onim što je uradio, ciljevima, pošto ga je to skupo koštalo, emotivno i fizičkiAndre Agasi, trener Novaka Đokovića

Amerikanac kaže da Novak ima telo 25-godišnjaka, iako ima 30 godina i u poslednje vreme muku muči sa laktom. 

- Neki igrači se teško vraćaju na vrh kada izgube formu, ali u Novakovom slučaju to ne važi. Mislim da može da se vrati. Ima 30 godina, ali mu je telo kao u 25-godišnjaka. On sada mora da nađe nova rešenja, pošto je tenis mešavina tela, uma i srca koji moraju biti u ravnoteži. Mislim da je jedno vreme bio mnogo opterećen onim što je uradio, ciljevima, pošto ga je to skupo koštalo, emotivno i fizički. 

Agasi veruje da srpski teniser još može da napreduje.

- Ponovo je na uzlaznoj putanji i mislim da ima još detalja koje može da doda svojoj igri. Brzina i pokreti kojima raspolaže su neverovatni. Njegovi zglobovi ne izgledaju kao kod drugih ljudi. Kada se zagreva, a veoma je precizan kod rituala pred meč, gledam ga i vidim da radi stvari koji drugi jednostavno ne mogu. Gledaš druge momke i vidiš da nisu kao Novak, da ne mogu da se porede. Vidiš kako legne na sto i tapše laktovima iza glave sa licem zalepljenim za klupu - objasnio je Agasi. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pera rogonja

pre 6 godina

Stvorilo se divno prijateljstvo a Novak je osvojio sve.Sada moze da igra za svoju dusu i uspece sa amerom.

kurto

pre 6 godina

Mozda i se zaljubio u njega .S chim ga odusevljava !!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija