• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.R.

01.03.2018

07:00

ĐOKOVIĆ OTIŠAO KOD AGASIJA U LAS VEGAS! Novak se u Americi sprema za povratak!

Tenis

ĐOKOVIĆ OTIŠAO KOD AGASIJA U LAS VEGAS! Novak se u Americi sprema za povratak!

Podeli vest

Novak će trenirati na Agasijevoj akademiji u Nevadi, a takmičenjima bi trebalo da se vrati u Indijan Velsu od 8. marta ili u Majamiju od 21. marta

Najbolji srpski teniser Novak Đoković otputovao je kod trenera Andrea Agasija u Las Vegas! Srpski as se prošlog vikenda vratio teniskim treninzima posle operacije desnog lakta, pa će pripreme za povratak turnirima nastaviti pod nadzorom američkog stručnjaka.

Agasi živi u Gradu greha i tamo ima tenisku akademiju. Srpski as je na društvenim mrežama poručio:

- Viva Las Vegas. Stižem.

Optimista
Sve u životu je lekcija. Sve sam bliži povratku na teren. Idemo
Novak Đoković

Novak je početkom februara imao operaciju lakta, ali par dana kasnije vratio se treninzima. Mediji u Švajcarskoj, gde je naš as išao pod nož, pisali su da je odstranio "lutajuću kost".

Igra u Majamiju

Cenjeni stručnjak za mikrohirurgiju i član SANU dr Marko Bumbaširević objasnio je tada za Informer da je u slučaju takvih operacija oporavak relativno brz i da je moguće da se Đoković takmiči već u Indijan Velsu 8. marta.

Upravo o tome Đoković i razmišlja. Kalifornijski grad udaljen je samo sat i po vremena avionom od Las Vegasa. Čak i da preskoči masters u Indijan Velsu, Novak će sigurno igrati u Majamiju, gde turnir počinje 21. marta, potvrđeno je Informeru.

- Novak je otišao kod Agasija sa željom da se što pre pripremi za predstojeće turnire. Nada se da će biti spreman za Indijan Vels. Ukoliko i ne bude tako, u Majamiju će sigurno igrati - poručili su iz tima trenutno 13. svetskog tenisera.

Reuters

Novak je pauzirao šest meseci, od jula prošle godine do januara, a onda se pojavio na Australijan openu, kada su se bolovi u desnom laktu vratili.

Tek kada se vrati takmičenjima posle nove pauze znaće da li je u potpunosti zalečio desni lakat, koji mu pravi problem već dve godine.

Međutim, sudeći po objavama na društvenim mrežama, Novak je veoma optimističan.

- Sve u životu je lekcija. Sve sam bliži povratku na teren. Idemo - samo je jedan od pozitivnih izjava Đokovića u poslednje tri nedelje.

1
TURNIR ZA OSAM MESECI ODIGRAO JE ĐOKOVIĆ

Muke za Nadala

Srbin nije jedini koji ima problem sa povredama. Španac Rafael Nadal, posle sjajne prošle sezone, na početku ove bori se sa kukom. On je zbog toga morao da preda meč četvrtfinala na Australijan openu i od tada nije igrao ni na jednom turniru.

Iako je doputovao u meksički Akapulko, gde je trebalo da se takmiči ove nedelje, on se povukao pre prvog meča.

- Nadao sam se da ću igrati na ovom turniru. Nažalost, na poslednjem treningu ponovo sam osetio oštar bol u nozi - kratko je poručio svetski broj dva.

Na spisku onih koji kubure sa povredama su i Endi Marej, ali i Stan Vavrinka. Švajcarac se opet takmiči posle operacije kolena, ali nikako da se vati u formu, dok je Marej u januaru išao pod nož zbog kuka i već osmi mesec ne igra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija