• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.03.2018

18:36

KADA SE ZALETIŠ KAO NOVAK I JA NE OSVRĆEŠ SE! Federer ne vidi ko bi "veliku četvorku" mogao da nasledi!

Tenis

KADA SE ZALETIŠ KAO NOVAK I JA NE OSVRĆEŠ SE! Federer ne vidi ko bi "veliku četvorku" mogao da nasledi!

Podeli vest

Rodžer Federer, prvi teniser sveta i osvajač 20 grend slem titula pričao je o tome kako će izgledati tenis nakon penzionisanja velike četvorke

Teško je očekivati da sad jedan igrač osvoji 10 grend slem titula. Lakše je reći da će verovatno mnogo igrača osvojiti jedan ili dva. Nije lako predvideti da će neko osvojiti 10, to se nije predviđalo ni meni, iskreno da kažem. U trenutku kada se zaletiš kao što smo Novak i ja uradili, odjednom se više ne osvrćeš. Onda nekoliko godina kasnije se osvrneš i vidiš da imaš osam ili 10 grend slemova. To je ludo - kazao je Švajcarac.

Rodžer Federer kaže da je zbog najvećih rivala Novaka Đokovića i Rafela Nadala popularniji. Švajcarac veruje da je njegova popularnost rasla i kada su Novak i Rafa dominirali teniskim terenima. Rodžer od 2012. do 2017. nije osvojio nijedan grend slem, dok su se Novak i Rafa vodili žestoke bitke na terenu.

Federer smatra da su mnogi navijači saosećali sa njim tokom teških vremena, te da mu zbog toga popularnost rasla.

- Prolazio sam kroz teške trenutke 2010. i 2011. kada nisam mnogo pobeđivao. Ljudi su videli kako se borim, videli su me kao čoveka, i od tada je moja popularnost sve više rasla - kazao je Federer, dobitnik prestižne Laureus nagrade.  




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 6 godina

Prokletniče.....oooo izvinite sada ga hvalite......federeru srbine...

Scenarijo i rezija

pre 6 godina

До 32 Федерер је био врх врхова. Све после је смешно. То не види само ко неће. Али, сценаријо и режија немају везе са истином.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija