• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.03.2018

21:43

(VIDEO) ČEKA SE SAMO ZVANIČNA POTVRDA! Novak odradio trening u Indijan Velsu!

Tenis

(VIDEO) ČEKA SE SAMO ZVANIČNA POTVRDA! Novak odradio trening u Indijan Velsu!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković odradio je prvi trening na terenima teniskog kompleska u Indijan Velsu

Đoković je pre nedelju dana doputovao u Las Vegas, na teniski akademiju svog trenera Andrea Agasija i od tada se sve glasnije govori o tome da bi mogao da zaigra na prvom mastersu u sezoni.

Sada je potpuno jasno da je Đoković blizu odluke da zaigra u Indijan Velsu, a kao što je ranije i najavljeno, Đoković je odradio trening u teniskom kompelsku ovog turnira.

Novak je takođe rezervisao termine za sredu i četvrtak, kada zvanično i počinje turnir i traje do 18. marta.

Novak je pet puta osvajao ovaj turnir, a poslednji put pre dve godine. Titulu ove sezone brani Rodžer Federer.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Титула је доста било...Неком криво - неком мило...!? Сад само важе уговори о спонзорству и .... - реклами...!! Уговор.... се мора -"одрадити" !

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija