• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.03.2018

01:01

NOVAK NA RODŽERA U FINALU INDIJAN VELSA! Težak žreb za Đokovića na prvom mastersu!

Tenis

NOVAK NA RODŽERA U FINALU INDIJAN VELSA! Težak žreb za Đokovića na prvom mastersu!

Podeli vest

Novak Đoković ima težak žreba na prvom mastersu u sezoni, a u finalu Indijan Velsa bi mogao da se sastane sa Rodžerom Federerom

Žreb za prvi masters u sezoni je obavljen, a organizatori su "ubacili" i Novaka Đokovića, što znači da će naš as najverovatnije učestvovati na turniru u Indijan Velsu.

Novak će kao deseti nosilac biti slobodan u prvom kolu, dok će u drugoj rundi igrati protiv kvalifikanta.

E onda, već u trećem kolu naš najbolji teniser bi mogao da se sretne sa Keijem Nišikorijem, dok bi u osmini finala rival Đokoviću, prema projektovanom žrebu trebalo da bude Huan Martin del Potro.

Potencijalni rival u četvrtfinalu mu je Marin Čilić, a u polufinalu Aleksandar Zverev, dok sa najboljim teniserom sveta Rodžerom Federerom ne može da se sretne pre finala. 

Đoković je odradio prvi trening na terenima Indijan Velsa, a sparing partner mu je bio još jedan srpski teniser koji će učetvovati na ovom turniru Filip Krajinović.

Federer, koji brani titulu je prvi nosilac i u drugom kolu igra sa boljim iz duela između Herisona i Delbonisa, a mogući rival u trećoj rundi mu je Filip Krajinović. 

Potencijalni protivnici u osmini finala su mu Fabio Fonjini i Adrijan Manarino, u četvrtfinalu Dominik Tim ili Tomaš Berdih, a u polufinalu Grigor Dimitrov, Kevin Anderson ili Nik Korjos. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jole

pre 6 godina

Zreb je super za Noleta. Odmah, na pocetku sezone, da otrsi Federera i da se zna ko je car !

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija