• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.03.2018

09:02

NIJE TREBALO DA IGRAM, MUČIM SE, BORIM SE! Đoković ozbiljno uzdrman posle poraza!

Tenis

NIJE TREBALO DA IGRAM, MUČIM SE, BORIM SE! Đoković ozbiljno uzdrman posle poraza!

Podeli vest

Novak Đoković je posle poraza od Japanca Taro Danijela (7:6, 4:6, 6:1) priznao da nije ni imao velika očekivanja od mastersa u Indijan Velsu, jer je od operacije lakta prošlo malo više od mesec dana

Nekada prvi teniser svet je posle debakla protiv anonimusa iz Japana zaključio da se možda prerano vratio na teren.  Novak je posle šestomesečne pauze zbog lakta igrao na Australijan openu, potom početkom februara operisao lakat, pa se nakon malo više od meseca dana vratio na teren.

- Nije ni trebalo da budem ovde, operisao sam se pre pet-šest nedelja, tako da nije bilo očekivanja ovde. Nisam uspeo da pronađem ritam, posebno na bekhendu koji mi je uvek bio čvrst kao stena. I to je deo nekarakterističnih okolnosti u kojima sam trenutno - kazao je posle poraza Novak.

Zahvalan sam što sam bio na terenu tako brzo posle povrede, ali istovremeno se uopšte ne osećam dobroNovak Đoković

Đoković je potom objasnio da ima problema i sa zdravljem.

- Mučio sam se i sa zdravljem prethodnih nedelja. Zahvalan sam što sam bio na terenu tako brzo posle povrede, ali istovremeno se uopšte ne osećam dobro. Psiha je ključna. Kada odigrate samo nekoliko mečeva za devet meseci, onda se, na neki način, u vašem umu stalno vodi  borba: "Da li sam spreman, ili nisam?" Čak i kada nemate bolove, o tome mislite, jer ti problemi sa laktom su nešto što se vuče više od dve godine - požalio se srpski as.

Đoković je svestan da mu nedostaju mečevi, za devet meseci odigrao je samo pet.

- Želeo bih da čestitam svom rivalu jer se borio i pokazao sjajan duh na terenu. Ja sam se osećao kao da igram prvi meč na ATP turu, veoma čudno... Potpuno sam izgubio ritam, sve... Nedostaje mi takmičenje dodao je Novak.

On je istakao da ne zna kakav će mu biti raspored u sledećih nekoliko nedelja. 

Moram da razgovaram sa timom i da smislimo strategiju kako ćemo dalje. Bog nam uvek zada neki izazov kada ga najmanje očekujemo. Uvek postoji nešto dobro u svemu, za sve postoji razlog - kazao je 13. teniser sveta, kome je ovo bio tek drugi turnir nakon šestomesečne pauze zbog lakta, a peti meč.

(VIDEO) DEBAKL NOVAKA NA POVRATKU! Đoković u Indijan Velsu izgubio od 109. igrača sveta!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bataljuj

pre 6 godina

Batali. Otvori školu tenisa i igraj sa decama, kako sa svojom tako i ostalom. A bićeš i sa ženom više, što ti očigledno nedostaje.

Stojko

pre 6 godina

Tebe bi neko trebalo da ubatali pa da ne budeš ni za specijalnu školicu, da ne bi glupetao ovakve bljuvotine na Novakov račun. Mrrrrrš insektu

pamet i jezik

pre 6 godina

Ти и слични ,,стручњаци", можете помоћи Ђоковићу на разне начине. Прво, да Ђоковића научите граматику (например о ,,децама"?!), а онда да га научите да игра тенис. Ви сте освојили гов.. на магарећим ливадама чувајући овце. Јадне овце. Предлажем вама критичарима:бавите се оним што најбоље знате а то је очигледно да чувате овце, гуске, козе и слично. Не шмркајте и не користите алкохол. На крају не би било лоше да избаците мржњу, али је то теико за вас, јер сте тешки фрањевци.

Laki

pre 6 godina

Nije smak sveta. Logično je da se posle velike pauze gubi i od mnogo slabijih nego što je danijel. Da bi se vratio spreman trebaju ti mečevi. Nadam kada se vraćao igrao je turnire serije 100 i 250 bez pardona. Skupljao je sitne bodove ali i ono što je važnije samopouzdanje koje se inače i stiče većim brojem mečeva. Ni jedan od tih turnira nije imao igrače iz prvih 40. Prema tome glavu gore i napred mole.

Zikica Popovic

pre 6 godina

Nole pa samo pre par dana tvrdio si da se osecas odlicno,da je lakat u redu,skinuo si cak i onaj steznik oko ruke,...sta je ova izjava sada ???

branko1

pre 6 godina

Razočaran sam,ne porazom ,nego potezima koje vučeš Đokoviću.Da li je moguće da si okružen ljudima kojima su u glavi samo dolari umesto mozga I pameti.Nisu ti oni ni prijatelji ni stručnjaci.Došao si ,zahvaljujući njima ,u situaciju da se sprdaju sa tobom a ti zaslužuješ samo divljenje za sve što si u karijeri postigao.Oteraj sve to ,pozovi razborite ljude I stručnjake,slušaj ih ,leči se ,vežbaj I kad oni odluče vrati se tenisu I pobedama .Nema ništa na brzaka,Ti znaš onu narodnu:"Sve što je brzo to je kuso".Čekamo te ljudino.Razmisli dobro o ovome što sam hteo da ti kažem.jer ja ti iskreno želim sve najbolje,a imam I ogromno iskustvo u svemu tome

Mirko

pre 6 godina

Ranjen igrati je opasno i da je prosao nebi dugo stigao. Imas ti pametnija posla od tenisa! Ostaces u Srbiji uvek broj 1 i to nesta vredi.

Maxmen

pre 6 godina

Nije tenis vise za tebe Nole,pogledaj ponovo kako si igrao sa japancem koji je peta liga za prvih 20 tenisera sveta.Kad to analiziras svatices gde ti je mesto,ne brukaj zastavu ni svoje ime.

Cedo

pre 6 godina

Е шта жена може урадити човеку ?Боже помози.

Dejan

pre 6 godina

Smiri se , fizicki se pripremi maksimalno i tek tada ces se polako vracati u formu , nemoj igrati jos koji mesec, ne kaze se slucajno u „ zdravom telu ,zdrav duh " ...ti nisi zaboravio da igras tenis ,samo si mnogo nestrpljiv...

sero

pre 6 godina

Muci se normalno i uspeces.Nema potrebe da izgubis nadu,bori se do kraja

pomoć

pre 6 godina

Ви критичари и ,,зналци" (види се све паметни и стручни) сигурно би могли и помоћи Ђоковићу а не само да критикујете. Започетак можете га пољубити у ду.., али кад се врати из америке. Наравно станите у ред и гурајте се.

Sima

pre 6 godina

Dragi Nole, Dobro je. Mora tako.Na ovome turniru izbacili ste svu negativnu energiju. Jos dva turnira i vi ste onaj Nole ali uvek nas !!!.

Sima

pre 6 godina

Dragi Nole, Dobro je. Mora tako.Na ovome turniru izbacili ste svu negativnu energiju. Jos dva turnira i vi ste onaj Nole ali uvek nas !!!.

Nebojsa

pre 6 godina

Ti Novače ne treba ni da razmisljas kako si igrao i kako si se osecao,mi sve to znamo,nadam se da znamo... Glavu gore bre ŠAMPIONČINO jedna i ne sekiraj se. Ako si zdrav igraj,znamo da ces samo igrom doci na nivo LAVA! Takođe znamo da ne igras za pare,nego iz ljubavi. Strpljivi smo,razumemo te i čekamo,a ti tuci samo i doci ce... Živeo NOVAK ĐOKOVIĆ najveci Srpski sportista ikada!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija