• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Radošević

16.03.2018

11:15

SAMO SRĐAN MOŽE DA SPASE NOVAKA! Teniski trener savetuje Đokovića da sluša oca, a ne Bekera!

Tenis

SAMO SRĐAN MOŽE DA SPASE NOVAKA! Teniski trener savetuje Đokovića da sluša oca, a ne Bekera!

Podeli vest

Novače, vrati se ocu Srđanu, to ti je najbolji način da se vratiš u svetski teniski vrh, poručuje Radmilo Armenulić

Čuveni teniski trener nikako nije saglasan sa Borisom Bekerom, koji je u sredu rekao da srpski teniser treba da se udalji od porodice.

Naprotiv, Armenulić savetuje da se porodične veze Đokovića učvrste, ali da se Novak osim supruzi Jeleni i deci okrene i roditeljima. Novakov otac je nedavno izjavio kako očekuje da se mu sin posle pauze zbog operacije desnog lakta vrati turnirima tek tokom mastersa na šljaci, tačnije u Madridu 6. maja.

Prerano se vratio

Đoković se umesto toga takmičio već u martu i pretrpeo je neočekivan poraz već na startu Indijan Velsa od 109. na ATP listi Taroa Danijela (2:1). Armenulić smatra da je tako jer je Novak požurio.

Borise, leči seBeker bi trebalo da se leči zbog izjave da bi Novak trebalo da zanemari porodicuRadmilo Armenulić, teniski trener


- Očekivao sam ga na terenu tek na Đurđevdan, u Madridu. Morao je maksimalno da se oporavi i spremi pre povratka. Otac Srđan mu je rekao da ne treba da žuri nazad na teren pre turnira na šljaci. Savetujem Novaku da sluša oca, jer ga je on uveo u svet tenisa i omogućio mu uspon u vrh. Treba da se vrati Srđanu - izjavio je Armenulić za Informer.

Naš sagovornik je poručio Bekeru da bi trebalo da ide da se leči zbog saveta da Đoković treba da zapostavi porodicu zbog tenisa.

- Onda bi i Rodžer Federer trebalo da uradi isto. Ta izjava je, da tako kažem, mnogo glupa. Beker se ženio i razvodio ne znam ni sam koliko puta. On je sam zanemarivao porodicu i gde ga je to odvelo? Ni ne zaslužuje komentar. Jedino savet da ide da poseti nekog lekara - istakao je Armenulić.

4 GODINE IMAO JE NOVAK KADA GA JE OTAC SRĐAN ODVEO NA PRVI TENISKI TRENING

Đoković se dvoumio da li da se iz Amerike posle poraza u Indijan Velsu vrati u Evropu, ali je odlučio da ostane u Majamiju. Armenuliću se ta odluka ne dopada.

- Vidim da neki stručnjaci smatraju da su mu mečevi potrebni kako bi se vratio u formu. Ne mislim da je to dobro. Pa i sam Novak je rekao da ne može da se takmiči ako nije 100 odsto spreman. Od Danijela je izgubio onako jer je bio nespreman. Trebalo je da preskoči masters u Majamiju i da se dobro pripremi za šljaku - podvukao je Armenulić.

Bio i prehlađen

Đokovića je prethodnih nedelja u Americi mučila i prehlada. Međutim, mnogi poručuju da je još rano otpisivati ga, posebno što je na svim turnirima među favoritima zbog prethodnih rezultata.

Srpski as je u Majamiju šest puta trijumfovao, baš kao i njegov trener Andre Agasi i njih dvojica su rekorderi. Nole je od 2014. do 2016. tri puta uzastopno osvajao turnir na Floridi, a to je prvi masters koji je osvojio u karijeri, davne 2007. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
piksi

pre 6 godina

jeca i sektaš će ga uništiti-na našu veliku žalost-šteta

petar

pre 6 godina

"Do zvezda preko trnja".Ne treba histerično od Đokovića tražiti pobede.Iz poraza se mnogo nauči. Ako ne bude imao zdravstvenih problema, vratiće se Novak u vrh svetskog tenisa.

caslav

pre 6 godina

Bitno je da je lakat dobro,...... sve će doći na svoje,.....uz malo vremena i strpljenja.

Zikica Popovic

pre 6 godina

Lakat je najmanji problem kod Novaka,gurui,pametno drvece,iscelitelji duse,travopas ishrana,....

Stockholm

pre 6 godina

Daj Armenulicu ti si kao bukva,pa nije bukvalno tako mislio,zna Beker odlicno sto je to rekao.

Ranka

pre 6 godina

Postovani Armenulicu,,mislim da niste dobro razumjeli poruku Bekera,,nije poruka da Nole u bukvalnom smislu zrtvuje porodicu,,,ako pogledamo Federera njegova porodica se zrtvuje za njegovu karijeru.i sve je podredjeno njegovoj karijeri,koja u svakom slucaju nece jos dugo trajati,,radni vijek tenisera nije kao nas obicnih smrtnika 40 godina,,Ja licno dijelim misljenje Bekera,,ako Nole zeli da jos igra par godina na viskom nivou,,treba da se vrati tenisu i treninzima,,a nikako nekim meditacijama,,sa kojima sigurno nemoze popraviti igru na terenu..a gos.dja Jelena da se malo vise zrtvuje i da prati supruga ,,

Mils

pre 6 godina

Da su pravi otac i majka ostavili bi ga sami na miru a ne da ga teraju da radi da bi izdrzavao njih i bracu i ostale neradnike u porodici

Auuu

pre 6 godina

Ti si se brate nalupao za sve pare ... Pa ko ga je stvorio i žrtvovao sve za njega?

Drago

pre 6 godina

Nole je osvojio i previse,pusti mo ga nek sad igra za svoju dusu kad moze i kad hoce on ce za nas uvek biti broj.-1- an.Najbolji.

raska

pre 6 godina

Tim koji pobedjuje ne menja se. To vazi i za tebe. Setiti se sta si sve radio kada si bio najbolji, sta si jeo, kako si trenirao, kako si koristio slobodno vreme, ko ti je bio trener itd. Da te podsetim da si Pravoslavac i da kod nas nema nikakvih Joga, Meditacija i ostalih okultizama. Dosla su i deca, ali i ti si stariji,iskusniji i pametniji pa znas sta ti je raditi. Ili stisni zube pa se vrati kao pravi sampion ili se posveti familiji, zaradio si ti dovoljno za zivot. Svaku srecu i ponovo prvo mesto u tenisu zelim ti od sveg srca. Tebi u najboljim danima nisu na putu do prvog mesta stajali samo protivnici, vec sva antisrpska Propaganda i razni nacini da ne budes broj jedan u svetu. Volimo te Novace i volecemo te uvek.

sara

pre 6 godina

Beker je u pravo. Jer, od kada je Novak postao porodičan čovek, krenulo mu je loše. To je i Rodžera zadesilo, pa se polako povratio. Novak kada je bio na vrhuncu, nije bio oženjen, a i ranije je bio kao sada u dobrim odnosima sa roditeljima.

straja

pre 6 godina

Tesko je odbraniti steceno a jos teze vratiti se na POBEDNICKI RITAM...ali ne sme da se preda!! A ovi sto sve znaju na celu sa Armenulicem,Obradovicem...neka bar malo uzivaju u svojoj starosti i ogromnom poznavanju "kako uspeti i nastaviti,i kako zadrzati,i kako povratiti uspeh",ovako deluju "otuzno" nesto kao bezalkoholno pivo i jos vruce!

Marko

pre 6 godina

Mladalački žar i ambicija Novaka da bude najbolji verovatno se više neće vratiti što je i normalno. Novak je to bio i godine idu, traže se nove vrednosti u životu. Treba da igra iz zadovoljstva a kako je talentovan doći će i rezultati. Nema ničeg vrednijeg od porodice a tenis je opsesija i ljubav iz tinejdžerskog i momačkog perioda.

Anarhista

pre 6 godina

Да је одрадио 12-ту 13-ту и 14-ту како треба, кад је био најјачи, сад би седео на 15-17 слемова. Сад га спонзори гањају да игра, јер не можеш узети 10 милиона и филозофирати о животу. Међутим, за српски тенис Новаков рад је бајка. Ајдеее Новак! И да, ако се Срђан врати на трибине, можда би и могао узети још који слем. Све остало је узалуд.

iskreno

pre 6 godina

Srđan je Novaka i upropastio.Izgleda da je zahtijevao da igra što više turnira kako bi stigao i prestigao Federera ,koji je njemu najomrženiji tenier u istoriji tenisa.Novak nije uspio ispuniti želje svog bolesno ambicioznog oca,ali je psihički i fizički istrošen i treba vremena da se oporavi.

Zorzo

pre 6 godina

Nije ga Srdjan nagovarao da ljubi drvece, meditira kao Buda i baca srce na sve cetiri strane svijeta, nego njegova dominantna zenica sektasica i onaj cetvrtasti guru Spanac.

Aleks

pre 6 godina

Nole, ne slušaj nikada više ni oca ni majku, niti ženu, taštu, i njihovu familiju! Oni su ti zamalo došli glave zbog gladi i para! Pod hitno pokupi tih par stotina miliona dolara, bež na neko egzotično ostrvo, nadji neku veselu ženu da te mazi, pazi i da ti kuva svaki dan Srpski pasulj, kupus sa slaninom, sarme i podvarke, pij svaki dan Vranac i Kratošiju, uživaj srećan sledećih 80 godina!

Mitko

pre 6 godina

Vreme je za laganu i zasluženu penziju. Nole majstore.

Stojadin

pre 6 godina

Pa i kad ste prehladjeni treba da prodje neko vreme da se oporavite koga on to diletanta slusa nije mi jasno i sve slusa one koji rade protiv njega a oni sa kojima je dosao na vrh sveta on ih ignorise neznam sta je sa njim i sto je menjao ljude u stabu sa kojima je stigao do vrha jer je poxnato staro pravilo tim koji pobejuje se ne menja.

Ivan

pre 6 godina

Marian Vajda je zaboravljen. On je ključ,kao drugi otac. Svi su ga zaboravili i vi novinari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija