• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.03.2018

09:24

(VIDEO) SOČNA PSOVKA GOSPODINA FEDERERA! Rodžer izgubio kompas, "napucao" Delpa, svađao se sa sudijom...

Tenis

(VIDEO) SOČNA PSOVKA GOSPODINA FEDERERA! Rodžer izgubio kompas, "napucao" Delpa, svađao se sa sudijom...

Podeli vest

Rodžer Federer važi za velikog gospodina u svetu tenisa, ali je Švajcarac pokazao da i on ume da izgubi kontrolu

Federer je tokom finalnog meča sa Huanom Martinom del Potrom na mastersu u Indijan Velsu ušao u žestoku raspravu sa sudijom Fergusom Marfije, kojeg je na kraju čak i opsovao, rekavši mu da odj*be.

Rodžer je već krenuo da slavi osvajanje seta, ali je sudija prihvatio Del Potrov čelendž, što je potpuno razbesnelo Švajcarca. Nije mu se svidelo što je proveravanje video-snimka usledilo sa zakašnjenjem, pa je potom ljutito tražio objašnjenje od sudije.

Kada je posle svega uspeo da osvoji set i izjednači na 1:1, Rodžer se okrenuo ka sudiji i uputio mu psovku od dve reči na engleskom jeziku (fu*k off, odnosno odj*bi).

To nije bilo sve iz repertoara prvog reketa sveta, koji je u odlučujućem setu, kada je Del Potro imao brejk loptu, gađao u telo Argentinca iako se tako nešto ne radi. Rodžer jedva da se izvinio, a Delpo je u neverici gledao u protivnika.

Na kraju, pravda je na neki način zadovoljena, a Del Potro je pobedio sa 2:1 (6:4, 6:7, 7:6).

Prvu situaciju, kada je došlo do rasprave sa sudijom možete pogledati na video snimku od 5:20, dok je nesportski potez na 8:10.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
realno

pre 6 godina

Srpski mediji nemaju nikakvo pravo da prozivaju nekoga zbog psovki ,jer kakvih smo se sve psovki naslušali od Novaka tokom njegove dosadašnje karijere,ove Federerove nisu ni za pominjanje!

Milan233

pre 6 godina

Djokovic nije nikada sudiji rekao da od...e a ni protvnika namjerno gadjao lopticom iz blizine,kad protivnik nema vremena da se zastiti

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 6 godina

REALNO a da ti malo od.ebes od Novaka. Nikada u sportu jedan sportas nije imao toliko protivnika medju sudcima publikom organizatorima kao Djokovic. I igrao je sam protiv svih njih, iz praznog i zapadnim bombama porusenog bazena. Sto se za Svicarca ne bi moglo reci.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija