• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport klub

20.03.2018

13:16

ČEMU SLUŽE NOVAKOVI TRENERI!? Štepanek i Agasi neće biti uz Đokovića u Majamiju!

Tenis

ČEMU SLUŽE NOVAKOVI TRENERI!? Štepanek i Agasi neće biti uz Đokovića u Majamiju!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković na masters turniru u Majamiju neće imati podšku ni Radeka Štepaneka ni Andrea Agasija

Đoković ima dvojicu trenera, ali nijedan od njih neće biti sa našim igračem na drugom mastersu u sezoni.

Andre Agasi je prošle sezone počeo saradnju sa Novakom, a pred početak ove godine se timu priključio i Štepanek. Planirano je bilo da Čeh bude uz Đokovića na svakom turniru, a da Agasi bude prisutan na grend slemovima.

Sport klub piše da je Štepanek zatražio i dobio Novakovu dozvolu da se vrati u Češku iz privatnih razloga. S obzirom na to da je Đoković, posle ranog poraza u Indijan Velsu, u poslednjem trenutku doneo odluku da nastupi i u Majamiju, rešio je da pusti Štepaneka u domovinu.

Uz Novaka će na Floridi biti i novi fizioterapeut Dejvid Daglou, koji već nekoliko meseci sarađuje sa našim igračem, čija ideja vodilja jeste lišavanje bola bez primene lekova uspostavljanjem ravnoteže u telu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija