• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.R.

21.03.2018

20:49

NOVAK ZVAO JELENU U POMOĆ! Đokoviću se u Majamiju pridružila porodica!

Tenis

NOVAK ZVAO JELENU U POMOĆ! Đokoviću se u Majamiju pridružila porodica!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pozvao je suprugu Jelenu Đoković da mu se pridruži u Majamiju

Gospođa Đoković sa sinom Stefanom i ćerkom Tarom otišla je na Floridu kako bi bila uz muža, koji u petak treba da počne takmičenje na mastersu koji startuje danas.

Novak je deveti nosilac u Majamiju, pa će odmarati u prvom kolu, a u drugom će mu protivnik biti bolji iz duela Miše Zvereva i Benoe Pera.

Bez Agasija i Štepaneka
Đoković će u Majamiju biti bez trenera, jer ni Agasi ni Štepanek nisu u mogućnosti da doputuju na Floridu

Potreban mu mir

Naš as smatra da će mu prisustvo porodice pomoći da ostvari bolji rezultat nego u Indijan Velsu pre dve nedelje, kad je ispao na startu turnira.

- Đoković je neočekivano rano završio takmičenje u Indijan Velsu, kada je u prvom meču izgubio od Taro Danijela sa 2:1. Zato će mu prisustvo porodice u Majamiju mnogo pomoći. Ionako se do poslednjeg trenutka dvoumio da li da se vrati u Evropu ili ostane u Americi. Pošto je odlučio da učestvuje na mastersu u Floridi, želeo je da najmiliji budu uz njega. Tokom prethodne pauze od šest meseci Novak je najveći deo vremena provodio sa decom i ženom, pa ih se sada uželeo. Njihovo prisustvo doneće mu mir - objasnio je izvor blizak teniseru. 

(VIDEO) DEČKO, ŠTA SI PIO DANAS? Đoković zanemeo posle pitanja Hrvata!

Đoković neće imati podršku nijednog trenera u Majamiju. Amerikanac Andre Agasi pripremao je Novaka za turnir u Majamiju, kao i za prethodni u Indijan Velsu, ali ni sada neće biti na tribinama.

Zbog privatnih problema njegov pomoćnik Radek Štepanek dobio je dozvolu da se vrati u Češku, piše Sport klub, a potvrđeno je Informeru. Tako će uz Đokovića biti samo novi fizioterapeut Dejvid Daglou, čija akademija DAG se bavi oporavkom sportista posle povreda sličnih Novakovoj.

Vodio Stefana u muzej

Osim što vredno trenira svaki dan u Majamiju, Novak je imao nekoliko obaveza mimo terena, od kojih je jedna i poseta Dečjem muzeju. Ova institucija bavi se edukacijom dece, kroz razne radionice i postavke.
- Svet bi trebalo da ima više mesta kao što je ovo. Vodio sam Stefana sa sobom i imao priliku da pročitam priču deci. Deca su nam sve - poručio je Novak.

Srpski as nema lak žreb u Majamiju, a ukoliko pobedi na startu, u trećem kolu mogao bi da se sastane sa Filipom Krajinovićem, koji kao 22. nosilac odmara na startu, a posle igra protiv kvalifikanta.

Đokovićev rival u osmini finala mogao bi da bude osvajač Indijan Velsa Huan Martin del Potro (5. kosturaš), pa ukoliko prođe Argentinca, ide na Grigora Dimitrova (3), Dijega Švarcmana (13) ili Miloša Raonića (20).

Vratio rukav

Protivnik u polufinalu mogao bi da mu bude Marin Čilić (2), David Gofan (7) sa kojim je Novak trenirao ovih dana ili neko treći. Branilac trofeja i svetski broj jedan Rodžer Federer mogao bi da bude rival Đokoviću tek u finalu.

Novak vredno trenira u Majamiju. Vratio je rukav na desnu ruku, koji je nosio na Australijan openu, a onda ga skinuo tokom Indijan Velsa. Poslednji trening Đoković je imao sa Fernandom Verdaskom, španskim teniserom, trenutno 39. na ATP listi.

LJUDI, NOVAK IMA DOBRE VESTI: Konačno ne osećam bol, mogu da se fokusiram samo na igru!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Opet isto

pre 6 godina

Ista priča. Samopouzdanja nema, nema nista vise. Prazan. Lepo rekoh: Batali, imas od cega da zivis, igraj se sa decom. Nikada vise neces biti u prvih 10.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Нема без секса - "прецизног" сервиса...!

Car

pre 6 godina

Misli da mu treba nutricionisticka podrska. Samo on jadnik zna sta je prosao, nisu tu cista posla. A gde ga je huru samo on jos fali da podrzi

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija