• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.03.2018

19:00

NOVI KRAH ĐOKOVIĆA! Očajni Novak izbačen iz Majamija posle 69 minuta igre!

Tenis

NOVI KRAH ĐOKOVIĆA! Očajni Novak izbačen iz Majamija posle 69 minuta igre!

Podeli vest

Još jedan debakl Novaka Đokovića. Srpski as poražen je u prvom meču  mastersa u Majamiju od Benoe Pera sa 6:3, 6:4 posle 69 minuta igre

Đoković je jedva imao snage za pola sata igre koliko je parirao Peru, koji inače u Majamiju igra sa povredom leđa. Najbolji srpski teniser  delovao je ne samo bez snage, nego i koncentracije na terenu, pa je doživeo treći vezani poraz. 

Francuski teniser je otpor Novaka u prvom setu slomio u sedmom gemu, kada je napravio brejk, a potom na servis našeg tenisera dobio prvi set sa 6:3.

Per je ozbiljno pripretio i početkom drugog dela igre. Đoković je odbio prvi napad, ali kada je pretrpeo novi brejk za 4:2, uspeo je da se ekspresno vrati i poravna na 4:4. Međutim, rano su se navijači ponadali, opet je posustao i doživeo novi poraz. 

Francuz je na ovaj način sprečio srpski derbi jer će u sledećoj rundi igrati protiv Filipa Krajinovića koji je lako izašao na kraj sa Lijamom Brodijem – 6:3, 6:2.

USA Today


TOK MEČA

Drugi set 

KRAJ! BREK, SET I MEČ za Pera, koji dobija Đokovića posle samo 69 minuta igre sa 6:3, 6:4!

Konačno! Novak dolazi do prve šanse za BREJK, prve u meču i koristi je. Smanjuje rezultat na 4:3, a potom dobrim servis gemom poravnava na 4:4 .

Per prvi pravi BREJK i u drugom setu! Vodi 4:2, Đoković kao da nije na terenu.

Konačno naš teniser bez drame uzima gem i poravnava rezultat u drugom setu - 2:2. S druge strane, Per nastavlja sjajno da servisa, a od Novaka nema nikakve reakcije, nikakvog reterna, pa gubi 3:2.

Novak nije čak ni bleda senka nekada prvog igrača sveta. Jedva se kreće. Poveo 40:0 Per na servis Novaka. Ali, spasao je tri brejk lopte, malo je pomogao i Per greškama, spasao je servis gem srpski teniser za izjednačenje - 1:1.

Per je sada pun samopouzdanja. Nastavlja gde je stao u prvom setu, vodi 1:0 na startu druge runde.

USA Today


Prvi set

Novače, Novače! Poveo je na svoj servis sa 40:0 Đoković a onda promašio servis, pa poslao loptu u aut, pa napravio duplu servis grešku. Poklonio rivalu brejk loptu koju on koristi i Per dobija set sa 6:3.

Francuz sada rutinski dolazi do svog servis gema, vodi 5:3 i juri ka prvom setu.

Uzeo je Per bez problema svoj gem,a onda napravio BREJK. Poveo je 30:0 na servis srpskog asa.  Novak je odmah napao, ali uzeo samo poen. Francuz je stigao do dve brejk lopte. Prvu je Novak spasao, ali ne i drugu. Per pravi brejk i vodi 4:3 u prvom setu. 

Nastavlja Đoković sa dobrom igrom, uzima još jedan gem bez izgubljenog poena, a drugom asom stavlja tačku i vodi 3:2.

Poveo je Novak 30:15 na servis Pera, ali pogrešio i poslao loptu u aut. Potom je francuski teniser osvojio dva poena i izjednačio na 2:2.

Pripretio je Per u trećem gemu, šetao malo Novaka po terenu, ali mu to nije upalilo, gubi 2:1. Francuz je pao kod tog poslednjeg udarca, srećom bez težih posledica. 

Odlično je Novak otvorio meč, bez izgubljenog poena dobija prvi gem i vodi 1:0. Ali, i Per,mada malo teže, dolazi do prvog gema u meču, pa je 1:1.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Postar

pre 6 godina

Nole mi te volimo i postujemo.Nikakav problem, de de pokazi Hilandarski krst..pa nastavi..ili brate stani idi kuci pravi decu..

Šta sam rekao

pre 6 godina

Ovo drugo, nek ide kuci, drzi Jecu za suknju i pravi decu. Jos malo potrosi ces sve sto si postigao.

Rajko

pre 6 godina

Što je igrao.. igrao je.. završio je on stenisom.. bolje mu je da se dostojanstveno povuče.. kako bi ga pamtili po veličini.. nego da sa njim čiste teren trećerazredni igrači..

baki

pre 6 godina

Opasno je to kad čovek zivi u svetu koji više ne postoji za njega ? Dosadio je i bogu i narodu sa njegovim blamazama već se svakom normalnom čoveku ogadio!.Nema ni obraza ni karakter . Sramota!!!!!!

Tita

pre 6 godina

Onaj Nole je ukraden od strane vanzemaljaca pa su ovog podmetnuli...nema druge !

branko1

pre 6 godina

Sram da bude sve one koji obigravaju I češu se od Đokovića.Da li je ,nekad najbolji teniser sveta, zaslužio da se sa njim sprda svetski ološ I kvazi sportski radnici. Hej Đokoviću,trgni se,oteraj taj ološ od sebe,angažuj ozbiljne ljude I stručnjake,daj sebi normalno vreme za oporavak I vrati se u svet tenisa kao čovek I velikan tenisa.U medicine kao I u sportu nema silovanja.Svaka povreda ili bolest zahteva normalno vreme,normalnu rehabilitaciju I normalno vreme za sticanje kondicije uz dobru psihološku pripremu.Dobro ovo pročitaj ,poslušaj me I čekamo te care

vunena

pre 6 godina

treba mu snaga - mesa nole mesa - 77 kg gde je tu snaga pusti ti jelenu nek ona pase

lala

pre 6 godina

Nole, bolje da te pamtimo po pobedama nemoj sve neslavno obrisati. Ti najbolje znas sta se sa tobom desilo. Namestili su ti onog para psihologa koji te izgleda unistio i slomio. Po ovom pitanju Beker je bio u pravu kada te molio da se klonis tih seansi

Rade Stanković

pre 6 godina

RADOMIR - Žao mi je, dragi Nole, što moram da ti kažem da sam u kafani pročitao da si u pomoć pozvao suprugu u nekim novinama i da sam glasno rekao da si pogrešio. Boqe da si pozvao oca. Lepo je što si se ođenio voljenom osobom, ali nije lepo što se ta osoba nije uklopila u tvoj dotadašnji porodični i sportski i poslovni ambijent. Znao sam i to prognozirao da ćeš ispasti iz prve. Postao si sinonim Srbije u svetu. Zato sada batali. Ne brukaj se više. Pogrešne savetnike si izabrao, oca, koji te je podigao, si izostavio...Ili napravi kopernikanski obrt i budu ponovo veliki Nole, sa onima koji su se dokazali kao tvoji najboilji saradnici, ili ostavi sve to i uživaj sa suprugom, odnosno porodicom. Zaboravićemo tvoje poraze, pamtićemo svetskog prvaka.

M2

pre 6 godina

Ovaj sportista srpskog porekla iz Monte Karla je igrao dobro jedino dok je imao stalnig psihologa u timu. Tata sveznajuci ga je oterao da se ne saznaju neke stvari kada je mislio da mu vise ne treba i da je nedostatak skole, citanja i obrazovanja nadoknadjen prilozima Crkvi i parama. Dok je bila ziva gospodja Gencic imao je jednu vrstu podrske od nje. Oni su mu nesto davali, energiju. Sada ima samo one koji uzimaju i koji se kite njegovim sportskim rezultatima. Ako ovako nastave i isisaju mu energiju svojim poziranjem, nece mu ni psihijatar pomoci. Treneri odavno ne mogu nista. A zasto? Veliki je problem kada slava i novac udare u glavu. Postoje neke stvari za koje nije potreban novac i slava.

Deki

pre 6 godina

Nole druze moj.Ja tebe pratim i danju i nocu u bilo koje doba da igras ja sam tu.Ti si Srbiji vratio osmeh nadu i zato te volimo i postujemo.Hocu samo da ti kazem da moras i ti malo da mislis na nas.Profesjonalac si vrati sebi tvoju borilacku jacinu nemoj da dozvolis da svi kazu naguto se para i boliga ku...Nisi ti to zasluzio ti para imas sada su naredu rekordi da tvoje ime ostane upanceno decenijama.Obraduj nas ponovo sa pobedama mi smo uvek tu da te podrzavamo. Pozdrav iz Pariza

Opet ja

pre 6 godina

Ne može čovjek više,zamor materijala,to je normalno.

MAŠA

pre 6 godina

, ODGOVOR za onoga "šta sam rekao" -Poštar E, moj poštaru, Novak je NOVAK a gde si ti? Vi sedite kod kuće i radite ono što savetujete Novaku, pakosnici i bede jedne... Večna je priča da su se mali majušni vazda sprdali sa herojima, ali mali ostanu mali i kada su na vrhu brda, a velikii su veliki i kad su na livadi. Đoković će biti Đoković jer je OBELEŽIO SJAJNU EPOHU U TENISU, a šta si ti za to vreme radio? Bravo za Đokovića i nekad i sad!

Daniel

pre 6 godina

Put do trona je uvek bio i ostaće trnovit i ako neko može da uspe to je on Novak Djokovic i verujem da su ovi porazi samo deo tog puta i ako nastavi da igra sledeće godine imaćemo čemu da se radujemo ! Ako neko može da napravi comeback to je on Novak Djokovic !

Zika

pre 6 godina

Odmori se malo Novace,pa krni od manjih turnira na kojima ne moras zapinjeti mnogo a mozes isprobavati raznoradne varijante i kombinacije teniske.Imas pravo na pauzu sobzirom kolik si dosad postigao u tenisu i zivitu.ZIVEO TI MENI DUGO I SRECNO.

Jovan

pre 6 godina

Jos jednom o Noletovoj "velicini",on je zavrsio svoje kad je napustio reprezentaciju,skinuo krst i okrenuo se guruima,veganima i meditacijama.Veliki su Federer Nadal,Wiliams,koji i posle godinu-dve odsustva sa terena,se vracaju vrlo brzo na vrh.

cvijić aleksa

pre 6 godina

ničija nije gorala do zore povuci se i posveti porodici mlađi stižu nisi svetan

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija