• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.03.2018

23:20

NIŠTA NE OČEKUJEM, POKUŠAVAM, ALI NE IDE! Novak totalno utučen posle novog udarca!

Tenis

NIŠTA NE OČEKUJEM, POKUŠAVAM, ALI NE IDE! Novak totalno utučen posle novog udarca!

Podeli vest

Bio je Novak Đoković izuzetno razočaran i tužan posle poraza od 47. tenisera sveta Benoe Pera (6:3, 6:4) u drugom kolu turnira u Majamiju

Priznaje da se ne oseća najbolje, da ne može da igra kako želi.

- Pokušavam, ali ne ide. Ne osećam se baš najbolje kada igram ovako. Naravno da bih voleo da mogu da igram onako kako želim, ali to u ovom trenutku nije moguće. Osećao sam da sam dobro počeo meč, a onda mi je nestalo gasa. Per je dobro servirao, nisam mogao da ga slomim. Sve se odigralo brzo - iskren je bio posle poraza Novak.

Novak je objasnio da nije imao kondicije jer u poslednje vreme nije mogao da trenira koliko je želeo.

-  Ne znam šta da očekujem. Ne očekujem ništa. Suočavam se sa različitim izazovima u svojoj igri, zdravlju… Morao sam da pravim kompromis  u mnogim aspektima igrePokušavam da dovedem sve na svoje mesto, videćemo - zaključio je Đoković i dodao da je bio plan da igra u Monte Karlu, ali da sada nije siguran u to.

U Indijan Velsu Novak je takođe izgubio u svom prvom meču, od Tara Danijela, a posle turnira je rekao da nije trebalo da dolazi. Potom je ipak odlučio da igra u Majamiju.

Želeo sam da dođem u Indijan Vels i Majami jer sam hteo da vidim mogu li da igram. Volim da igram na betonu i želeo sam nekoliko turnira pre šljake. Ali očigledno nisam bio spreman. Ne bih ni izlazio na teren da ne mislim da mogu da pobedim, ne bih ni bio ovde da ne pokušavam. Tako je kako je, život ide dalje - kazao je srpski teniser.

NOVI KRAH ĐOKOVIĆA! Očajni Novak izbačen iz Majamija posle 69 minuta igre!





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 6 godina

Dragi Novače, još od turnira koji si igrao na sportskom centru u Pančevu sam te obožavao i divio se tvojoj upornosti i dostignućima kao da si moj sin, verovatno nisam propustio ni jedan turnir ili meč koji si igrao, radovao se i tugovao zajedno sa tobom ALI ... Od fizički najspremnijeg igrača, koji je igrao istorijske mečeve od 5-6 sati protiv isto takvog atlete, Rafe Nadala, spao si na to da ti posle PRVOG POENA u meču i razmene od 24 udarca ostaneš bez vazduha? Pa svaki rekreativac koji redovno igra tenis ima više snage od tebe čoveče, zašto se brukaš? Posle samo 6 gemova ti si posrtao na terenu jer nisi više imao snage ni da potrčiš na skraćenu loptu niti da zakucaš zicer sa pola terena? Gde su ti oni predivno oblikovani mišići? Nestali su ... Svaka druga devojka na VTA turu ima jače mišiće na rukam od tebe ... Zato što si dozvolio da ti neko uništi karijeru glupostima i veganskom ishranom tvoje telo jede samo sebe jer ne dobija proteine potrebne za te napore. Bio sam sportista, dobro znam šta znače napori i kako sačuvati telo - ti si dozvolio da ga uništiš. Ili se vrati sportskom životu i ishrani ili se posveti porodici i završi karijeru - nemoj se brukati više molim te

Ivan

pre 6 godina

Nole ja kao amatere kažem kad izdrzis oštar trening sa dva tri igrača za redom tad si zreo za turnire a ovo imaš snage za pola sata neozbiljno treniraju da nadimak maratonski oštro

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija