• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.03.2018

08:51

NOVAK ODAVNO NIJE BIO GORI! Prvi put od 2007. godine izgubio je tri meča u nizu!

Tenis

NOVAK ODAVNO NIJE BIO GORI! Prvi put od 2007. godine izgubio je tri meča u nizu!

Podeli vest

Novak Đoković nije ni blizu nivoa koji je potreban da bi se vratio u vrh, a u koliko je ozbiljnoj krizi govori i činjenica da mu je poraz na mastersu u Majamiju bio treći u nizu

Novak Đoković poražen je od Hjeona Čunga u Melburnu, Taro Danijel u Indijan Velsu i Benoa Per u Majamiju. Ne dešava se to često srpskom asu, poslednji put pre deset godina. Tada je poražen na čak pet mečeva zaredom. 

U finišu 2007. prvo je izgubio u polufinalu Madrida od Davida Nalbandijana, zatim u svom prvom meču u Parizu od Fabrisa Santoroa, a onda i sva tri meča u grupi na završnom Mastersu – od Ferera, Gaskea i Nadala. 

Niko me ne tera bičem da igram, volim ovaj sport. Imam mnogo ljudi koji me podržavaju, naročito ovde. Hvala im. Ne bih izašao na teren da ne verujem da mogu da pobedim. Nažalost, nisam na nivou na kom žele da me vide, ali to je život - kazao je Novak posle kraha u Majamiju.

NIŠTA NE OČEKUJEM, POKUŠAVAM, ALI NE IDE! Novak totalno utučen posle novog udarca!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
a ti si G

pre 6 godina

Ти комшија си био, јеси и остаћеш гов.. за увек. У смрад не треба дирати. Срамота су твоји шта су човечанству урадили, а ово је спорт. Новак је до сада постигао оно што 99,99% могу само да сањају и маштају.

ljuba

pre 6 godina

Nole, ti ces uvek biti car , zato nemoj da padas i gubis nadu u povratak. Borac si, samo ti treba da vratis samopouzdanje.Ni nama nije lako koji gledamo kako se trudis i mucis ali znaj da smo uz tebe. Pozdrav iz tvog grada Beograda

Ana

pre 6 godina

I ja to mislim Gago!Veganska hrana je super za bolesne ljude neki period..a za muskarca u punoj snazi uz to prof.sportistu to je mucenje organizma. Zao mi je sto je potpao pod uticaj zapadne nove filozofije..meditacija bezmesna ishrana itd. Trebao je covek samo da prati svoj Pravoslavni put..molitve i postovi..nista drugo.Steta.

AS

pre 6 godina

NIJE STVAR U HRANI. U PITANJU JE PSIHA. NE MOŽE DA SE OSLOBODI STRAHA I CRNIH MISLI DA ĆE POVREDA DA SE VRATI I DA ĆE OPET DA OSEĆA BOLOVE. PODSVEST JE GROZNA STVAR. TO SE TEŠKO PREVAZILAZI. TREBA MU JEDNA DO DVE POBEDE U NIZU I TO ĆE GA POVUĆI NAPRED.

SARA

pre 6 godina

POSTVANI NOVACE. I DAM ZNAS POSLE KISE DODJE SUNCE. NADAL JE IMAO VECE KRIZE PA NISTA. SRBI ODMAH REAGUJU NEGATIVNO. JA IBITAVAM VAS STIL IGRE I SVE NAJBOLJE

Mirs

pre 6 godina

Novače ostavi se tvoje veganske hrane i tvojih biljaka Juče sam te gledala ti nemaš snage ni da potrošiš smršao si i nemate sveukupno 20 kg na šta ličiš. Modriča veće mesa čvaraka slanine ostavi se biljaka snaga na usta ulazi videćeš okreni se zdravom životu to što ti vodiš upropastilo te. Juče kad se igra odisao si na škrgama nisi mogao doći do vazduha Mi smo to videli!!! Ne dozvoli više da brukaš sam sebe ti si bio prvi i moraš da budeš i dalje prvi.!!!!!

VESNA

pre 6 godina

Ishrana mora iz korena da se menja. Mora to da bude nešto radikalno, kao kad je Nole pre par godina počeo da konzumira bezglutenske proizvode. Čovek nema snage ni za jedan set !!! To je pod 1., a pod 2. - hitna izmena celokupnog "stručnog" tima. Ovi su bili i pokazali su da su nesposobni i kao treneri i kao fizioterapeuti i kondicioni treneri *** Niko mu ni u jednom segmentu nije pomogao i još ga ostavljaju samog na tako važnom turniru kao što je Masters u Majamiju. Nemaju oni vremena za Noleta. *** Agasi ima svoje obaveze i preči mu je neki egzibicioni meč ili humanitarna akcija od Noleta, a Štepanek je milijardu puta gori teniser od novaka, i šta taj može da mu pruži ? Osim toga, kad naleto dobije dete, Nole mu neće biti ni na kraj pameti. Zaprepastila sam se kad sam pročitala: "Bivši češki teniser treba da postane otac predstojećeg leta i zbog toga neće biti podrška Noletu na predstojećem turniru (u Majamiju). To je tek saznao, pa je otišao da bude uz lepšu polovinu Nikol Vajdisovu." *** Pa, nije mu se žena sada porodila, pa da ostavlja Noleta samog u Majamiju !!! Mogao je da sačeka tih 10-ak dana pa da ode da sa njom podeli radost. *** Ovo je znak teškog nepoštovanja prema Noletu, koji je dobrog srca, pa ga je pustio da bez ikakve preke potrebe obilazi ženu u jednom ovako važnom trenutku! *** Osim toga, nikakav Reiki majstor i iscelitelj ne može pomoći Noletu. Samo B-o-g i korenita promena načina života! *** Svi smo osuli drvlje i kamenje na Borisa Bekera, koji lepo čovek kaže da Nole mora da "smanji doživljaj" s porodicom. Bar za sada, u ovim najtežim trenucima za njegov povratak. Posle, kad stane na noge, neka se igra sa dečicom koliko hoće! *** To, naravno, nije ni malo lako, deluje čak i nehimano, ali M-O-R-A ! *** Mislim da više ne treba da pravi bilo kakve pauze, nego non-stop da igra, pa makar i gubio. Treninzi nisu dovoljni, potrebni su mu mečevi i praksa. *** Naravno, ovo ako hoće da se i dalje profesionalno, i na koliko-toliko optimalnom nivou, bavi tenisom. *** Ima obaveze i prema sponzorima, koji neće doveka biti strpljivi i pokazivati razumevanje za njegovu situaciju, pa i tu lako može da iskrsne neki problem. *** I na kraju: naravno da Nole i dalje ima moju punu podršku i svu - maksimalnu ljubav koju moje srce i duša mogu nekome da pruže. I ne samo moju. Čitava armija ovakvih kao ja je uz Noleta ! *** Ne daj se Nole, ne daj da te drugi upropaste. Možeš ti sve što hoćeš ! Bog te blagoslovio !

Stojan

pre 6 godina

Pa ko je to uspeo da tako pametnog momka i vrhunskog sportistu navuce na tanak led? Pa gde su mu svi oni koji su ga doveli do vrha?

Milorad Šakić Lazarevac

pre 6 godina

Nole vrati se sebi i na prave vrednosti.Ako i jednog Engleza ima blizu tebe ili neko zaudara na Engleze razbucaj ga i oteraj.Oni da bi postigli šta žele idu i preko -mrtve dece.Šljam je to pegava i ridjokosa.

Bora

pre 6 godina

Nole je nas najveci sportista i covek svih vremena.Volim ga i podrzavam i srcem i dusom.Kada izgubi mec,jako mi bude tesko.On je simbol svih Srba na planeti.Toliko puta nas je obradovao da ce vecno da ostane u nasim srcima.Vole ga svi Srbi,a narocito oni iz RS.

Malo je pametni

pre 6 godina

Зна добро Новак шта ради. Он зна 100% и ЗАШТО је ово све овако. Ми НИШТА не знамо сем да пискарамо. Он ће сигурно 100% на жалост неких гов...а поново почети да осваја титуле. Само полако, тиха вода брег рони.

Jovana

pre 6 godina

Nole, radosti nasa, počni da jedeš nasa lepa, pasulj, mast i hleb, sa alevom paprikom i sto ti je mama spremala, da ojačaš i da se digneš! Ovo ti je preporuka jedne bake od 81 godine, volimo te!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija