• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.03.2018

07:31

FEDERER ODUSTAO OD PRVOG MESTA! Švajcarac preskače sezonu na šljaci!

Tenis

FEDERER ODUSTAO OD PRVOG MESTA! Švajcarac preskače sezonu na šljaci!

Podeli vest

Odustao je Rodžer Federer od borbe za prvo mesto! Švajcarac je posle senzacionalnog ispadanja u 2. kolu turnira u Majamiju objavio da će preskočiti celu sezonu na šljaci

Federer je doživeo težak poraz u subotu uveče u Majamiju, gde je branio titulu. Eliminisao ga je već u 2. kolu Tanasi Kokinakis i tako ga svrgnuo sa trona, a vratio na prvo mesto Rafaela Nadala.

Neraspoloženi Federer je posle meča otkrio:

- Odlučio sam da preskočim celu sezonu na šljaci!

Švajcarac je istu odluku doneo i prošle sezone, propustio je masterse u Rimu i Madridu, kao i Rolan Garos, a na teren se vratio uoči Vimbldona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija