• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.03.2018

09:34

KAROLINI PRETILI SMRĆU USRED MEČA! Danska teniserka u potpunom šoku

Tenis

KAROLINI PRETILI SMRĆU USRED MEČA! Danska teniserka u potpunom šoku

Podeli vest

Danska teniserka Karolina Voznijacki rekla je da je njenoj porodici prećeno smrću na turniru u Majamiju, tokom njenog meča sa Portorikankom Monikom Puig

Voznijacki je izgubila od Puig sa 0:6, 6:4, 6:4.

- Izgubila sam težak meč od odlične protivnice i prijateljice Monike Puig. Svesna sam da se tenis sastoji od pobeda i poraza. Međutim, tokom meča ljudi iz publike su pretili mojoj porodici, pretili su smrću mojoj majci i ocu, nazivali me imenima koja ne želim da ponovim... A, obezbeđenje i organizatori nisu uradili ništa da to spreče, a čak su i svesni da se to dogodilo - saopštila je Voznijacki na Tviteru. 

Direktor turnira Džejms Blejk rekao je da je publika bila "glasna i da je strasno navijala", ali da organizatori, funkcioneri WTA i obezbedjenje pored terena nisu bili svesni da se teniserkinoj porodici pretilo.

Voznijacki se na te uvrede žalila kod sudije tokom meča, ali Blejk je rekao da organizatori nisu znali za pretnje.

- Da smo bili obavešteni, situacija bi odmah bila rešena - dodao je on.

Osvajačica ovogodišnjeg Australijan opena rekla je da se nada da će organizatori turnira u Majamiju ozbiljno shvatiti njenu žalbu na ponašanje navijača i poželela je Moniki Puig sreću na turniru.

- To je užasan primer za naredne generacije tenisera i navijača - navela je Voznijacki.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija