• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

25.03.2018

10:14

BILO MI JE ŽAO DA GLEDAM ONAKVOG NOVAKA! Armenulić šokiran Đokovićevim izdanjem u Majamiju

Tenis

BILO MI JE ŽAO DA GLEDAM ONAKVOG NOVAKA! Armenulić šokiran Đokovićevim izdanjem u Majamiju

Podeli vest

Legendarni srpski teniski stručnjak Radmilo Armenulić šokiran je igrom Novaka Đokovića na turniru u Majamiju i poručio je da mu je bilo žao da ga takvog gleda

Đoković je odigrao katastrofalan meč protiv Benoe Pera, u kojem je izgledao kao u prvim godinama svoje karijere, kada nije fizički mogao da izdrži borbe do kraja.

Francuz je sa glatkih 2:0 eliminisao Đokovića u 2. kolu mastersa, pa je sada sve više pitanje zašto Novak uopšte igra kada je upadljivo da za tako nešto još nije u stanju.

- Meni je bilo žao da gledam onaj meč! Čovek je toliko bez snage, da je to strašno. Ne znam uopšte kako je izdržao da stoji na terenu. Nije imao snage da potrči. Servis, ritern, to je sve bilo na najnižem nivou. Teško je dolazio do vazduha. Njegove lopte su spore. Imao sam utisak da jedva čeka da se meč završi - rekao je šokirani Armenulić za Alo.

Nekadašnji selektor teniske reprezentacije smatra da Đoković mora pod hitno da promeni, odnosno, da napravi stručni štab i to da u njega vrati Marjana Vajdu i Miljana Amanovića.

- Novak trenersku ekipu nema! Agasija nema, Stepanek ne otputovao, tu mu je bila samo supruga, koja ne može ništa da mu pomogne. Mora da se osloni na roditelje, jer mu otac daje najbolje savete. Da napravi dužu pauzu, uopšte nije trebalo da izlazi na teren. Đoković mora da razmisli, da vrati stari tim, Vajdu, Amanovića... Ne znam šta rade njegovi kondicioni treneri i fiziotarapeuti kada ga onako spremaju - začuđen je Armenulić, koji je istakao da Nadal i Marej rade pravu stvar što neće da se vraćaju na teren dok se potpuno ne oporave.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija