• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Skaj sport

27.03.2018

10:38

NISAM ZABRINUT, NOVAK ĆE BITI PRAVI PRE ROLAN GAROSA! Rusedski objasnio šta je potrebno Đokoviću da bude onaj stari!

Tenis

NISAM ZABRINUT, NOVAK ĆE BITI PRAVI PRE ROLAN GAROSA! Rusedski objasnio šta je potrebno Đokoviću da bude onaj stari!

Podeli vest

Greg Rusedski, bivši kanadski teniser, ne sumnja da će Novak Đoković, uprkos lošem periodu, ponovo "prašiti" na terenu i da nije daleko taj dan 

- Nisam zabrinut za Novaka. Vratiće se kada ponovo psihički bude spreman, kada bude više igrao. Ključno je pitanje koliko je neophodno da prođe vremena posle operacije kako bi njegov lakat ponovo bio dobar. Samo je pitanje vremena kada će se u potpunosti oporaviti - kazao je za Skaj sport Rusedski. 

Radi se o tome da povrati samopouzdanje na terenu, da ponovo pobeđuje i mislim da treba da forsira sve dok lakat može da izdrži. Samo tako može da povrati njegov ritam, samopouzdanje i osećaj na terenuGreg Rusedski

Đoković od 2007. godine nije pretpreo tri vezana poraza. Ali, to Rusedskog ne brine.

- Ne bih bio iznenađen da vidim Đokovića u njegovom najboljem izdanju pre Rolan Garosa ili Vimbldona. Ne možete tek tako da izgubite tako sjajnog igrača. To je psihološka stvar, ali i fizička. Videli da nema snage iako nikada ranije on nije pokazivao da je umoran. Kada ste dugo odustni, potrebno je vreme da se vratite. Nismo mi svi Rodžer Federer.

Rusedski ističe da su srpskom teniseru primarni mečevi, a ne rezultati.

- Potrebno mu je da igra. Koliko poznajem Novaka, on će u dogovoru sa Radekom Štepanekom i Andreom Agasijem verovatno igrati svake nedelje. Ne radi se o tome da on bude u potpunosti spreman za Rolan Garos, on to ne traži. Radi se o tome da povrati samopouzdanje na terenu, da ponovo pobeđuje i mislim da treba da forsira sve dok lakat može da izdrži. Samo tako može da povrati njegov ritam, samopouzdanje i osećaj na terenu.  Možete mnogo da trenirate i da budete jako dobri, ali mečevi su sasvim nešto sasvim drugo - objasnio je nekadašnji teniser.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija