• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.03.2018

18:56

PROTIV RODŽERA I NOVAKA BILO JE NAJTEŽE! Srpski as je za Amerikanca jedan od najboljih sa kojima je igrao!

Tenis

PROTIV RODŽERA I NOVAKA BILO JE NAJTEŽE! Srpski as je za Amerikanca jedan od najboljih sa kojima je igrao!

Podeli vest

Džejms Blejk, nekada četvrti teniser sveta, priznao je da su mu tokom karijere najteži rivali bili Rodžer Federer i Novak Đoković

Srpski as zauzeo je drugo mesto, iza Švajcarca, a na listi najboljih igrača protiv kojih je igrao Džejms Blejk je naveo još Andrea Agasija, Endija Rodika i Ivu Karlovića.

Novak i Džejms odigrali su tri međusobna meča, srpski as slavio je na sva tri i nije izgubio ni set. Sa Federerom se sastao 11 puta, a Amerikanac je dobio samo jedan duel, slavio je u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Pekingu.


- Pobediti Federera na Olimpijskim igrama, to je neverovatno. Mislim da je on najveći svih vremena, ta pobeda bila je za mene zaista posebna - otkrio je Blejk, inače direktor mastersa u Majamiju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija