• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.03.2018

18:34

NOVAK NIJE DOVOLJNO POSVEĆEN TENISU! Bivši Agasijev trener otkrio razlog pucanja saradnje

Tenis

NOVAK NIJE DOVOLJNO POSVEĆEN TENISU! Bivši Agasijev trener otkrio razlog pucanja saradnje

Podeli vest

Novak Đoković nije bio potpuno posvećen saradnji sa Andreom Agasijem i zato je njihova saradnja pukla, tvrdi teniski stručnjak Deren Kejhil, nekadašnji trener legendarnog Amerikanca

Svet tenisa je ostao u šoku u subotu ujutru, kada je Andre Agasi sam obelodanio da više nije trener Novaka Đokovića, jer se prečesto njihova mišljenja ne slažu.

I dok je sve ostalo na tome, jer se srpski teniser još nije oglasio ovim povodom, javio se Deren Kejhil, nekadašnji Agasijev trener i jedan od najcenjenijih stručnjaka na svetu.

- Tokom saradnje sa Agasijem, više sam ja naučio od njega, nego on od mene! Zbog toga mi se čini da Đoković nije bio potpuno posvećen radu sa Andreom i da su se zbog toga razišli - rekao je Kejhil za ESPN.

On nije prvi koji je dovodi u sumnju Novakovu posvećenost tenisu. Bivši Đokovićev trener Boris Beker je u više nastupa posle razlaza sa srpskim teniserom, što direktno, što indirektno, istakao da je Novak sve više okrenut porodici, a sve manje radu na treninzima.

Da nešto ozbiljno ne štima u Đokovićevoj karijeri videlo se da na poslednja dva turnira, na Indijan Velsu i Majamiju, gde je ispadao od prvog protivnika, igrača koji su daleko od vrha, a protiv kojih je izgledao kao teniser koji je negde 200. na ATP listi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stockholm

pre 6 godina

Ispade da samo Novak od svih sportista na svetu ima porodicu.Kako kod ostalih moze zajedno to da ide i vecinom se zahvaljuju porodici i kazu da porodica stoji iza njihovih uspjeha u sportu,

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija