• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Radošević

04.04.2018

14:24

ŠTA ĆE BITI S NOVAKOM!? Ovo je Đokovićev plan posle rastanka sa Agasijem i Štepanekom

Tenis

ŠTA ĆE BITI S NOVAKOM!? Ovo je Đokovićev plan posle rastanka sa Agasijem i Štepanekom

Podeli vest

Novak Đoković je u razmaku od pet dana ostao bez dvojice trenera - Andrea Agasija i Radeka Štepaneka

Najpre je Agasi poslednjeg dana marta saopštio da nije više trener Novaka Đokovića, da bi sada naš as saopštio da je raskinuo saradnju sa Štepanekom, sa kojim je počeo da radi krajem prošle godine.

Koji su naredni Novakovi potezi i ko će sesti na "užarenu klupu"?

Đoković je posle ranih poraza u Indijan Velsu i Majamiju odlučio da igra u Monte Karlu, iako prema prvobitnom planu, nije trebalo da nastupi na mastersu u Kneževini.

Prema saznanjima Informera, Novak je odlučio da neko vreme bude bez trenera. To znači da najbolji srpski teniser u Monte Karlu neće imati trenera, a do krada će biti tako, za sada nije poznato.

Takođe, kako saznajemo, naslednik Štepaneka i Agasija nije ni na vidiku, tačnije, za sada ne postoji kandidat za mesto trenera. 

ĐOKOVIĆ RASKINUO I SA ŠTEPANEKOM! Posle Agasija, Novak ostao i bez drugog trenera!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Astrolog

pre 5 godina

Odgovor: Novak ce osvojiti GS titulu, ali ne ove sezone.

Goca

pre 5 godina

Ovo je kraj kraja! Toliko je podlegao uticaju onog kretena, necu ni ime da kazem da se zlo nebi nalepilo i na mene.

Frankfurt am Main

pre 5 godina

Šta će biti sa Novakom?! Pa šta da bude? Već mu se dešava. Bruka i propast! Amore ga urnisa do koske!

VESNA

pre 5 godina

Brže su otišli nego što su došli !!! Sasvim očekivano. Šta je Noletu trebalo i da započinje saradnju sa Agasijem, koji ima druge preokupacije i sa Štepanekom - koji je osrednji teniser i Noletu nije mogao da pruži nikakvu podršku ? Sad se otvorio prostor da se ponovo eksponiraju Pepe Imaz i ovaj novi Reiki majstor, kao i brat Marko, koji nema veze sa tenisom. Bog neka prosvetli Noleta, jer su mu sve odluke vezane za stručni tim, počev od raskida sa Bekerom, bile pogrešne.

Mille

pre 5 godina

Dobri nas Novak, legenda, najbolji nas sportista svih vremena, treba da se sabere, da vidi sta zeli. Sta god uradio, on je nas najveci. ( Licno mislim da je Pepe odradio nesto lose, ali to je Novakova privatna stvar).

master

pre 5 godina

Novak, ti si ponos Srbije i ostaces kao veliki sampion, ali pre nego sto pocnes ponovo da igras trebace dosta vermena, sada u kakvoj si formi ?? djaba izlaziti na teren a nemislim da hoces ponovo da izgubis od nekog na 175 mestu ??

Marko

pre 5 godina

Novak treba da se vrati onoj ishrani koju je praktikovao dok je bio na vrhu,a ne ovu koju mu se sad nameće. Sa snagom će Nole opet biti onaj stari. Ljudi moji,pa onnema snage da izdrži tri seta.

Ante

pre 5 godina

Nole, ne brukaj više sebe i Srbiju, prvo pokupi pare, bež od žene , tazbine, familije, nadji neku krupniju, sis*tiju, veselu ženu, bež sa njome negde u Karibik da ti kuva pasulj, sarme, kupus sa slaninom, i živi srećan sledećih 100 God!

Tenis Ass

pre 5 godina

Posle Wimbldona 2016 sam napisao na jednom sajtu da N.Dj. Nece pobediti Bercy, niti Masters u Londonu, vise nikada biti ponovo prvi, i da nece osvojiti nijedan turnir (moja greska jer je uzeo Eastborn, ako je to uopste turnir obzirom na ucesnike) Tada sam bio popljuvan od vise stotina "poznavalaca" tenisa. Covek ima velikih problema u glavi, jednostavno uporedite njegov nacin igre iz 2112,2113,2114 i ono sta on radi na terenu od kraja 2016. Jedan je bio agresivan igrac, a ovaj covek prebacuje mrezicu i ceka da neko pogresi ( nivo igraca ranga 250-350 mesta ). Nadam se da ce te objaviti komentar, nema nikakve veze sa ishranom, guruima, i slicno. P.S> moguce je da ima veze sa odnosima u uzoj i siroj porodici. P.P.S. Ne postoji trener koji njemu moze pomoci, mozda dobar psiholog i psihijatar.

Goran Dimitrijevic

pre 5 godina

Kakvo je ovo pitanje?Ostavite NOVAKA na miru.Ako je pogresio,sam ce ili sa porodicom da nadje resenje.Do juce dika Srbije a sada citam komentare(dno,propast).E nece biti tako VI ZLI DUSEBRIZNICI.Ono sto je NOLE do sada uradio za sebe,Srbiju i nas,prave navijace,nece i ne moze niko u skorije vreme.Nole,ti najbolje znas sta ti je ciniti.Za mene ces ostati velicina za ponos pa makar nikada vise ni u igri sa decom neuzeo reket.Ako ti nesto znaci,imas podrsku svih pravih navijaca.

svi smo mi blesavi samo on pam

pre 5 godina

....Ono sto je on uradio za sebe,Srbiju i sve nas..... 1. Ono sto je uradio za sebe se slazem, kako je sejao tako i zanje. 2. Ono sto je uradio za Srbiju vidim, zivi van Srbije sve njegove donacije su se odbijale od poreza. 3. Ono sto je uradio za "nas" ne shvatam, ako je nesto uradio za tebe, brate kazi.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Da li je reč samo o demenciji?! Bajden traži dozvolu da govori, iako je on navodno predsednik! Pametnom sve jasno!
Zašto ovo Amerika dozvoljava

Da li je reč samo o demenciji?! Bajden traži dozvolu da govori, iako je on navodno predsednik! Pametnom sve jasno!

Kojim putem da hodam, gde se nalazimo, koja je ovo godina?! Ili, ko sedi pored mene u ovom intervjuu, gde je Džil da mi pomogne sa ovim, jeli neko ovde? (govori u svoju slušalicu dok čeka da mu vođe daju jednostavna uputstva)... Ovo su pitanja koja Bajden postavlja kad god daje intervjue ili završi čitanje sa telepromptera na govornici.

28.03.2024

17:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija