• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.04.2018

11:22

(VIDEO) ĐOKOVIĆ ĆE OPET BITI MAŠINA! Vajda krenuo punom parom, hoće da vrati Novaka na tron!

Tenis

(VIDEO) ĐOKOVIĆ ĆE OPET BITI MAŠINA! Vajda krenuo punom parom, hoće da vrati Novaka na tron!

Podeli vest

Pridružio se Marijan Vajda timu Novaka Đokovića, kako bi nekadašnjem prvom teniseru sveta pomogao da se pripremi za sezonu na šljaci

Novak Đoković je ostao bez trenera nakon što je prekinuo saradnju sa Anderom Agasijem i Radekom Štepanekom, a vreme nije gubio na potragu za novim stručnjakom, nego je vratio Marijana Vajdu. 

Još nije poznat konkretan dogovor oko dalje saradnje, ali su iz Novakog tima poručili da je Slovak srećan što je ponovo sa srpskim asom.

- Vajda se povukao iz tenisa pre godinu dana, kako bi proveo više vremena sa porodicom i ćerkama. Međutim, sada je uzbuđen što se ponovo našao na terenu. Uželeo se igre i ovog sporta, a jako mu je stalo da pomogne Novaku - poručili su iz Novakovog tima.

Naredni turnir na kojem će Đoković igrati je mastersu u Monte Karlu od 15. do 22. aprila.

- Krenuli su da treniraju punom parom, i oseća se izuzetno pozitivna energija u timu. Đoković je takođe srećan što je Vajda uz njega, obojica vole kad su zajedno. Ipak je to tandem koji je godinama ostvarivao vrhunske rezultate, besprekorno funkcionišu na terenu, i odlično se slažu van terena - navodi se iz Novakovog tima.

Vajda je bio deo stručnog štaba od 2006. do maja prošle godine, kada je Đoković raspustio kompletan tim. Iskusni stručnjak se tada posvetio ćerki teniserki.

(VIDEO) VAJDA UZ NOVAKA NA TRENINGU! Slovački trener sa Đokovićem u Marbelji!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bojan

pre 6 godina

Nesto najbolje sto je moglo da se desi za Novaka...Samo Vajda Novaka Spasava!!!

Bojan

pre 6 godina

Nesto najbolje sto je moglo da se desi za Novaka...Samo Vajda Novaka Spasava!!!

Nebojsa

pre 6 godina

Nema njega konda spašava ljudi moji,on je bre BOG. Treba da mu se klanjamo. Do kraja godine opet NO1 kladim se sa svima... Ko sme neka se javi!

caslav

pre 6 godina

klanjaj se ti kome hoćeš, ja nemam nameru, ja se krstim. Daleko je on od Boga u svakom smislu. Prihvatam, opkladu. Pobednički tim se nikad ne menja, valjda je to napokon spoznao.

mirjana zivotic

pre 6 godina

idemo nole u nove pobede ziveo nole zivela srbija

mica

pre 6 godina

Hvala ti Vajda Srbine, sto ces pomoci Noletu ,da se vrati na ono mesto gde je bio.

Ante

pre 6 godina

Ne treba ovom nesretnjiku Vajda, nego treba mu druga, vesela, krupnija žena koja bi kuvala za njega svaki dan pasulj sa rebrima, kupus sa slaninom, sarme, punjene paprike itd! Treba mu neka banja, planina, more, mir u kuću, penzija, novi život!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija