• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.04.2018

17:07

SA VAJDOM SE OSEĆAM BEZBEDNO NA TERENU! Novak: Poznaje me kao čoveka i igrača, nedostajao mi je!

Tenis

SA VAJDOM SE OSEĆAM BEZBEDNO NA TERENU! Novak: Poznaje me kao čoveka i igrača, nedostajao mi je!

Podeli vest

Za manje od 60 minuta Novak Đoković deklasirao je u prvom meču na mastersu u Konte Karlu prijatelja Dušana Lajovića (6:0, 6:1) i najavio da bismo do Rolan Garosa mogli da vidimo onog starog Novaka 

Novak Đoković je posle skoro godinu dana u tim vratio dugogodišnjeg trenera Marijana Vajda. Radili su zajedno samo nekoliko dana i rezultat je odmah vidljiv.

- Iza mene su veoma teški trenuci zbog povrede. Nije bilo lako poslednjih 15 meseci. Nedostaju mi mečevi i malo samopouzdanja, ali gledam napred. Zato sam srećan što vidim Marijana u mom boksu. Ovo je novi početak. Doneo je mnogo pozitivnih stvari, jer me poznaje kao čoveka i igrača. Sa Vajdom se osećam bezbedno na terenu. Nedostajao mi je njegov osmeh, a posebno njegove reči - rekao je Đoković.

Vajda je više od trenera, on mi je poput oca ili brata. Neko sa kim mogu da podelim mnogo stvari, kada je reč o prefesionalnom i privatnom životu
Novak Đoković

Srpski teniser je definivno napravio dobar potez kada je odlučio da obnovi saradnu sa Vajdom.

- Vajda je više od trenera, on mi je poput oca ili brata. Neko sa kim mogu da podelim mnogo stvari, kada je reč o prefesionalnom i privatnom životu. Uvek je tu za mene. Nakon prvog treninga sam se osećao sigurno i motivisano.

Novak kaže da uvek može da pozove Agasiju kada mu zatreba savet. 

- Uvek je pokušavao da mi pomogne. I sada je linija uvek otvorena, ako osetim da mi je potreban savet, uvek mogu da pozovem Agasija.
Bio je nasmejan srpski as, željan igre, tenisa, bez bolnih grimasa na licu, umora, koji je bio vidljiv u Majamiju i Indjan Velsu. 

Srećan što sam ovde na terenu pred vama. Uvek je zadovoljstvo igrati ovde. Živim u ovom gradu, treniram na ovim terenima, zaista se osećam kao kod kuće - zahvalio se Novak navijačima posle prve pobede ove godine na šljaci. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija