• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.04.2018

08:58

NOVAK SKOČIO ZA MESTO! Đoković napredovao na ATP listi

Tenis

NOVAK SKOČIO ZA MESTO! Đoković napredovao na ATP listi

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković skočio je za jedno mesto na ATP listi u odnosu na prošlu nedelju

Đoković je sada 12. teniser sveta, a preskočio je Lukasa Puja, koji je pao na 14. poziciju.

Novak ima 2.220 bodova, a imaće ove nedelje priliku da uveća taj saldo, jer će igrati na turniru u Barseloni, na kojem nije učestvovao prošle sezone, pa ne brani nijedan bod.

Na prvom mestu liste i dalje je Rafael Nadal, sa samo 100 bodova više od Rodžera Federera. Na trećem mestu od danas je Aleksandar Zverev, koji se rotirao sa Marinom Čilićem.

Što se tiče ostalih srpskih tenisera, Filip Krajinović je 26. na svetu, Viktor Troicki 71, Dušan Lajović 91, Laslo Đere 102, a Miomir Kecmanović je pao na 201. poziciju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija