• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.04.2018

10:48

(VIDEO) NOVAK OD OČAJA DO SJAJA I NAZAD! Kližan nokautirao Đokovića u Barseloni!

Tenis

(VIDEO) NOVAK OD OČAJA DO SJAJA I NAZAD! Kližan nokautirao Đokovića u Barseloni!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković poražen je u drugom kolu turnira u Barseloni od Martina Kližana sa 2:1 (6:2, 1:6, 6:3)

Nastavljaju se Novakove muke! Vratio je Đoković Marjana Vajdu, onda i Gebharda Fil Griča, ali ni to nije pomoglo Novaku da se vrati u formu.

Naš teniser u prvom setu gotovo da ni nije bio na terenu, napravio je mnogo grešaka, osvojio je samo jedan direktan poen i Kližan je dominantno došao do vođstva.

U drugom setu potpuno drugačija slika, Đoković se razgoropadio, čistio linije i podsetio na dane kada je gospodario svetskim tenisom.

Činilo se da će treći set biti rutina, ali nije bilo tako. Kližan se "podigao" i najavio veliku borbu, a na kraju je brejkom u finišu seta i došao do najveće pobede u karijeri.

Zli jezici bi rekli da je Đokovića izmalerisao kontroverzni guru Pepe Imaz, koji je bio u boksu našeg tenisera.


TOK MEČA

Treći set:

Posustao je Đoković u odsudnom delu meča. Dozvolio je Kližanu da napravi brejk, a Slovak je potom odservirao za pobedu - 3:6!

Odoleva Kližan, vratili su mu se udarci iz prvog seta i uspeva da parira Đokoviću u odlučujućem setu - 3:4.

Nastavlja se velika borba u trećem setu, i dalje nema brejk prilike, igrači čuvaju svoj servis - 3:3.

Posle duže vremena, Kližan lagano uzima svoj servis gem, bez izgubljenog poena - 1:2. Odgovorio je Đoković i izjednačio - 2:2.

Mučio se Kližan, ali je uspeo da uzme uvodni gem trećeg seta, a Novak je potom ekspresno izjednačio - 1:1.

Drugi set:

Manje od pola sata, 27 minuta je bilo potrebno Đokoviću da uzvrati udarac i osvoji drugi set - 6:1.

Razigrao se Đoković i bez problema potvrdio brejk - 4:1. Potom je još jedno oduzeo servis Slovaku, koji sada deluje kao grogirani bokser 5:1!

BREJK! najpre je Đoković lako uzeo svoj servis, a onda konačno napravio brejk. Imao je tri vezane brejk lopte i iskoristio drugu - 3:1.

U Novakovom bosku je, osim Marijana Vajde i Gebharda Fil Griča, i kontroverzni guru Pepe Imaz.

Izjednačio je Kližan, ali Novak pokazuje "znake života", za razliku od prvog seta, u kojem je delovao potpuno bezvoljno - 1:1.

Odlično je Đoković počeo drugi set, za manje od 60 sekundi je došao do gema - 1:0.

Prvi set:

Očajne brojke za Novaka u prvom setu - samo jedan direktan poen i nijedan poen za svoj drugi servis.

Bez problema je Kližan uzeo još jedan servis gem i posle pola sata igre došao do prvog seta - 2:6.

Uzeo je Novak gem bez izgubljenog poena, ali verovatno slaba vajda od toga. Mora da napravi bar dva brejka da bi se izborio za taj-brejk - 2:5.

Ponovo očajan gem Đokovića. Imao je 40:15, ali je onda usledila serija grešaka pa je Kližan još jednom oduzeo servis našem teniseru - 1:4. Rutinski je potvrdio brejk i sada je na gem od prvog seta - 1:5.

Probudio se Đoković, zaigrao mnogo bolje i došao do prvog gema u meču - 1:2. Imao je Novak priliku na servis rivala, došao je do brejk šanse, ali je Kližan ipak sačuvao servis - 1:3.

Loš početak Đokovića, koji je meč otvorio sa dve servis greške i to ga je koštalo gubitka uvodnog gema. Potom je bio siguran na svoj servis i potvrdio brejk - 0:2.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija