• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.04.2018

17:10

VIKTOR NAJZAD POBEDIO! Troicki uz preokret prošao Tomića

Tenis

VIKTOR NAJZAD POBEDIO! Troicki uz preokret prošao Tomića

Podeli vest

Srpski teniser Viktor Troicki prekinuo je seriju od šest uzastopnih poraza, pošto je danas na startu turnira u Istanbulu savladao Australijanca Bernarda Tomića 3:6, 6:0, 7:5

Troicki je nakon izgubljenog prvog seta u drugom "počistio" Australijanca, da bi u trećem gubio 5:3, ali kad je bilo nejpotrebnije nanizao četiri gema i prošao dalje.
Njegov naredni rival biće pobednik meča između Moldavca Radua Albota i Brazilca Rožerija Dutra da Silve.

Ranije danas plasman u drugo kolo ostvario je Laslo Ðere pobedom protiv Uzbekistanca Denisa Istomina 7:6 (7:5), 7:6 (8:6).
Na turniru u Istanbulu učestvuje i Dušan Lajović, koji se u utorak u prvom kolu sastaje sa Australijancem Džonom Milmanom.

Turnir u Istanbulu igra se za nagradni fond od 486.145 evra.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija