• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.05.2018

17:56

PARA KO "BLATA" NA VIMBLDONU! Bogatiji nagradni fond, a ko odustane ide kući bez dinara!

Tenis

PARA KO "BLATA" NA VIMBLDONU! Bogatiji nagradni fond, a ko odustane ide kući bez dinara!

Podeli vest

Orgnaizatori trećeg teniskog grend slema u sezonu, Vimbldona, saopštili su  da će ovosezonski nagradni fond turnira biti 34 miliona funti, što je uvećanje od 7,6 odsto u odnosu na 2017. godinu

Od tog iznosa po 2,25 miliona funti pripašće osvajačima Vimbldona u pojedinačnim konkurencijama, što je za po 50.000 funti veći iznos nego 2017. godine.

Teniseri koji budu poraženi u prvom kolu dobiće 39.000 funti, ali im novac možda uopšte ne bude isplaćen ukoliko predaju meč ili igraju "ispod profesionalnih standarda".

Povređeni igrači će dobiti polovinu novca od nagrade za prvo kolo, ukoliko od meča odustanu pre početka, dok će njegova zamena dobiti preostalih 50 odsto novca.

Vimbldon će se ove sezone igrati od 2. do 15. jula.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija