• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.05.2018

14:48

NOVAK JE NAJBOLJI SVIH VREMENA! Amerikanac Izner ubeđen da će se Đoković vratiti na tron

Tenis

NOVAK JE NAJBOLJI SVIH VREMENA! Amerikanac Izner ubeđen da će se Đoković vratiti na tron

Podeli vest

Američki teniser Džon Izner siguran je da će se Novak Đoković vratiti na tron, jer je, kako tvrdi, najbolji igrač svih vremena

Novak Đoković još traži šampionsku formu, posle duge pauze zbog povrede, a Džon Izner je ubeđen da će je vrlo brzo naći.

- Siguran sam da će se Đoković vratiti na nivo pre povrede. On je najbolji igrač kojeg sam ikada video, kada je bio na maksimumu svojih mogućnosti, kada je na vrhuncu forme - istakao je Izner pred novinarima u Madridu.

Amerikanac je biranim rečima govorio i o Rafi Nadalu.

- Nadala nikada nisam pobedio i čini mi se da mi nikako ne leži njegova igra. Sada nema nijednu slabost u igri. On je levoruk, veoma je moćan na terenu i uvek se bori svom snagom dok god se meč ne završi - rekao je Džon Izner.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija