• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.05.2018

09:19

LJUDI, NOVAK JE URADIO NEVEROVATNE STVARI! Nadal u Madridu branio Đokovića!

Tenis

LJUDI, NOVAK JE URADIO NEVEROVATNE STVARI! Nadal u Madridu branio Đokovića!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Rafael Nadal poručio je kritičarima da imaju poštovanja prema Novaku Đokoviću, za koga je istakao da veruje da će ponovo biti onaj stari

Novak Đoković je u drugom kolu mastersa u Madridu poražen od Kajla Edmunda, dok je Nadal rutinski odradio posao protiv Gaela Monfisa.

Španca su na konferenciji posle meča pitali da prokomentariše Novakovu eliminaciju.

- Imao sam svoja posla, bandažirao sam se, zagrevao, pa ne mogu baš da dam realnu ocenu samog meča. Ali, to vam je tenis. Teško je, nema u našem sportu ničeg lakog i stvarno verujem da Novak zna, baš kao što znam i ja, ali svi ostali igrači, koliko je teško "ostati u igri" sve vreme - rekao je Nadal.

Španac je potom istakao da je Đoković uradio neverovatne stvari u tenisu i za tenis.

- Mislim... Ljudi, ono što je Novak uradio u sportu je neverovatno. Nastaviće on sa veličanstvenim stvarima i ubuduće. Uopšte ne sumnjam u to - poručio je Nadal.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija