• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.05.2018

18:51

BIĆU NAJBOLJI NA ROLAN GAROSU! Đoković poslao ohrabrujuću poruku navijačima!

Tenis

BIĆU NAJBOLJI NA ROLAN GAROSU! Đoković poslao ohrabrujuću poruku navijačima!

Podeli vest

Novak Đoković je u prvom kolu mastersa u Rimu deklasirao za manje od 60 minuta Aleksandra Dolgopolova sa 6:1, 6:3 i bio je izuzetno zadovoljan posle meča

-Osećam se uvek dobro u Rimu, uslovi su sjajni za moju igru. Mislim da idem u pravom smeru čak i ako rezultati nisu zadovoljavajući. Do najbolje forme želim da stignem na Rolan Garosu. Do sada je bilo naznaka u mojoj igri koji su ohrabrujući. Očekujem da pobedim svaki meč kada izađem na teren, i osećam da svakog dana napredujem -  poručio je Đoković posle prve pobede u Rimu.  

Novaka Đokovića čeka bolji iz meča Nikoloza Basilašvilija i Filipa Baldija, a na teren neće izaći pre srede. 

Promena tima priznao je Novak uticala je na njegovu igru i stanje svesti.

- Sada sam mnogo mirniji sa Marjanom i Gbhartom. Tačno je da u poslednje vreme suviše pritiskam sebe, jer sam ranije postavio previsoke standarde i sada i ja i svi očekujemo da tako igram. Ali, moram priznati sebi na kom sam trenutno nivou ne bih li velikim naporom i radom nastavio da podižem igru i formu - kazao je Novak.

(VIDEO) ĐOKOVIĆ RAZBIO DOLGOPOLOVA! Otpisani Novak krenuo u osvajanje Rima!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rezervni polozaj

pre 5 godina

Daj Boze da bude tako, samo mi se cini da je to podizanje nivoa, samo spremanje za eventualni, ne moze se reci kiks, vec za nastavak debakla i sunovrata. Najbolji moze da koksira, ali nekoliko uzastopnih nepristojnih poraza se ne mogu nazvati, kiksem.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija