• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.05.2018

17:01

NOVAK SAZNAO  RIVALA! Đoković u drugom kolu Rima igra protiv 74. igrača sveta!

Tenis

NOVAK SAZNAO RIVALA! Đoković u drugom kolu Rima igra protiv 74. igrača sveta!

Podeli vest

Novak Đoković će u drugom kolu mastersa u Rimu igrati protiv kvalifikanta Nikolosa Basilašvilija iz Gruzije koji je pobedo Filipa Baldija iz Italije rezultatom 6:4, 4:6, 6:4 posle dva sata i dva minuta igre

Basilašviliju je u prvom setu bio dovoljan jedan brejk, pa da dođe do prednosti u meču. Međutim, Italijan je odmah uzvratio u narednom setu, koji je dobio sa 6:4 i izjednačio rezultat na 1:1. 

Teniser iz Gruzije je u trećem delu igre ponovo uspostavio kontrolu. Odlučujući brejk napravio je u petom gemu kada je poveo 3:2 i bez drame priveo meč kraju.

Bazilašvili je 74. na ATP listi i nikada do sada nije igrao protiv Đokovića. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17